2024.gada 20. maijs

Salvis, Selva, Venta

Jautājam: Kā Jūsu ģimenē svin Mātes dienu?

Jautājam: Kā Jūsu ģimenē svin Mātes dienu?


Lāsma Turkopole:
Māmiņdienu atzīmējam katru gadu. Kad biju maziņa ar brāli centāmies mammai uzgatavot kaut ko garšīgu. Tagad, kad pašai ir divas mazas meitiņas, māmiņdiena ir vēl īpašāka. Man vissvarīgākais ir šo dienu pavadīt kopā ar ģimeni, esam gan devušies izbraucienos, gan vienkārši atzīmējuši ar svētku pusdienām. Galvenais, lai kopā.


Ineta Buka: Mūsu ģimenē svinam tā drusku formāli. Puķes mātei un kāda šokolāde. Uz kapiem aizvedu puķes vecmāmiņai, jo bieži sakrīt ar viņas vārda dienu - Milda. Man meitas atsūta Latvijas Pasta skaistās kartiņas, par ko priecājos visu gadu. Un dēliņš uzdāvina kādu puķu podu.


Madara Vīgante (kopā ar dēliem Oskaru un Linardu): Mātes dienu svinam! Ar bērniem apciemojam manu mammu. Iepriecinām,  pasniedzot narcises, tulpes.Pati izcepu torti, vai ruleti. Arī mani bērni man pasniedz zīmējumu, pašgatavotu kartiņu, kādu saldumu. Katrai mammai jau sirdī siltāk, kad bērni un mazbērni padara šo dienu īpašāku! Aizbraucu arī uz kapiņiem, noliekot ziedus vecmāmiņām!


Lilija Kirilova: Māmiņdienu svinam! Mana māmiņa jau ir debesī, šajā dienā ar dēlu braucam ar ziediem pie viņas uz kapiem. Mani dēls parasti apsveic ar ziedu pušķi, bet es gatavoju svētku pusdienas. 


Iveta Briņķe: Mātes dienu, protams, atzīmējam. Pats galvenais ir ziedi, ziedi un ziedi. I,r protams, ari klāt kādi našķi. Svētku pusdienas šad tad tiek ieturētas ārpus mājas, šad tad ir kads izbrauciens pie dabas vai pie saviem tuvajiem.

Atstājiet komentāru