2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Brīvdienās Līvānu novadā notiks Zemessardzes 35. kājnieku bataljona mācības

Brīvdienās Līvānu novadā notiks Zemessardzes 35. kājnieku bataljona mācības

Brīvdienās, no 9. līdz 10. martam Līvānu novada teritorijā norisināsies Zemessardzes 35. kājnieku bataljona militārās mācības, lai uzturētu un pilnveidotu bataljona kaujas spējas, portālu Radio1.lv informēja Zemessardzes 3. Latgales brigādes ZS 35. kājnieku bataljona Komunikācijas nodaļa.


Mācību laikā Līvānu novada Steķu sila meža masīvā notiks karavīru un zemessargu izvēršanās apvidū, kā arī militārā transporta pārvietošanās pa koplietošanas un piegulošajiem mazākas nozīmes ceļiem. Mācību uzdevumi tiks veikti gan diennakts gaišajā, gan arī tumšajā laikā.

Zemessardzes 3. Latgales brigādes ZS 35. kājnieku bataljona Komunikācijas nodaļa aicina ikvienu, kuru interesē iespēja pievienoties Zemessardzes 35. kājnieku bataljonam, zvanīt uz  tālruni – 22048399. Plašāka informācija – www.esizemessargs.lv.

Iedzīvotāju ievērībai!

Trenējot vienības kaujas spējas, tiks lietota mācību munīcija, kas rada troksni, bet nekādā veidā neapdraud cilvēku veselību un dzīvību, tomēr, ja tāda tiek atrasta, to nedrīkst aiztikt. Nacionālie bruņotie spēki pateicas iedzīvotājiem par atbalstu Latvijas aizsardzības stiprināšanā.

Foto: no Zemessardzes 35. kājnieku bataljona arhīva

Atstājiet komentāru