2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Jēkabpilī durvis vēris jaunais STOKKER veikals

Jēkabpilī durvis vēris jaunais STOKKER veikals

Jēkabpilī kopš pagājušās nedēļas ir jauns veikals - “STOKKER”. Darbu tas sāka jau maija sākumā, bet oficiālo atklāšanu piedzīvoja 31.maijā, stāsta SIA «Stoller» mārketinga nodaļas vadītāja Ie­va Trei­ja.

 

"Stokker" galvenās nozares ir celtniecība, rūpniecība, lauksaimniecība, automašīnu industrija, mežsaimniecība un uzkopšana, tas sadarbojas ar  Valsts policiju, Nacionālajiem Bruņotajiem spēkiem un pašvaldībām.
   

Jaunais centrs "Stokker" atrodas jaunbūvētā ēkā un tā platība ir 750 m2. Tir­d­z­niecības sektors aizņem 300 m2, lauksaimniecības tehnikas serviss - 250 m2, bet 200 m2 platībā iekārtots birojs un palīgtelpas. Centrā var iegādāties darba apģērbus, meža tehniku, celtniecības tehniku, dārza un lauksaimniecības tehniku, dažādus instrumentus. Bez tam tas sniedz arī servisa pakalpojumus, kā arī sniedz konsultācijas saviem klientiem.

 

Šis ir jau astotais Bal­tijas tirdzniecības un servisu centru tīkla «Stokker» veikals Latvijā.


"Stokker» ir tirdzniecības centru zīmols, kas pieder Igaunijas uzņēmumu gru­pai AS «Mecro». Tā dibināta 1991. gadā pavasarī un tai ir pavisam 24 tirdzniecības centri visās Baltijas valstīs.  lielākajās Baltijas valstu pilsētās. AS «Mecro» pārstāvis Latvijā  ir SIA «Stoller".

 

"Stokker" pārstāvji atzīst, ka veikals atrodas ļoti izdevīgā vietā - pašos Latgales vārtos -, un šeit varēs gan iepirkties, gan saņemt servisa pakalpojumus arī Latgales uzņēmēji un lauksaimnieki.

 

Veikals atrodas Jēkabpilī, Rīgas ielā 227b.

 

Sagatavoja Māra Grīnberga

 

{gallery}stoller{/gallery}

Atstājiet komentāru