2024.gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Drīzumā sāksies "Viada Baltija" Jēkabpils degvielas uzpildes stacijas pārbūve

Drīzumā sāksies "Viada Baltija" Jēkabpils degvielas uzpildes stacijas pārbūve

Līdz maija beigām AS "Viada Baltija" degvielas uzpildes staciju (DUS) pārbūvē ieguldīti 1,2 miljoni eiro no šogad plānotajām četriem līdz astoņiem miljonu eiro lielajām investīcijām, informē "Viada Baltija" valdes priekšsēdētājs Roms Turlinsks. Šogad atklātas zīmola "Viada" jaunā dizaina koncepta stacijas "DUS Ādaži", "DUS Buļļu", "DUS Maskavas". Patlaban notiek "DUS Dārzciema" rekonstrukcija, tuvākajā laikā sāksies Rēzeknes un Jēkabpils DUS pārbūve.


Uzņēmuma attīstības plāni paredz līdz septembrim ieviest vienotu "Viada" zīmolu visās uzņēmuma pārvaldītajās 70 DUS, arī tajās, kas līdz šim darbojās ar "LUKoil" zīmolu. Tāpat tiks būvētas jaunas gāzes uzpildes stacijas un jaunas automazgātavas, norādīja Turlinsks.


Viņš arī atzīmēja, ka uzņēmums šogad plāno pieņemt 50 jaunus darbiniekus. Daļa no jaunpieņemtajiem darbiniekiem strādās jaunizveidotajās darba vietās, bet daļa - aizpildīs esošās brīvās vakances.


Turlinsks skaidroja, ka "Viada Baltija" mērķis ir radīt ērtu un klientiem pievilcīgu vietu, kurā tiek nodrošināts ātrs un kvalitatīvs serviss. Esošo DUS pārbūves laikā tiek modernizēts gan staciju tehnoloģiskais nodrošinājums, gan arī iekārtojums.


Aģentūra LETA jau ziņoja, ka "Viada Baltija" apgrozījums pagājušajā gadā bija 135,106 miljoni eiro, kas ir par gandrīz 37% vairāk nekā 2016.gadā, uzņēmums pērn cieta zaudējumus 227 742 eiro pretēji peļņai gadu iepriekš. "Viada Baltija" apgrozījums 2016.gadā bija 98,689 miljoni eiro, bet peļņa - 113 861 eiro.


"Viada Baltija" DUS tīkla attīstībā Latvijā šogad plāno investēt no četriem līdz astoņiem miljoniem eiro. Šogad paredzēts atvērt līdz piecām jaunām DUS ar jauna dizaina koncepta veikaliem. Tāpat tiks pārbūvētas esošās degvielas un gāzes uzpildes stacijas, kā arī tiks būvētas jaunas automazgātavas.
AS "Viada Baltija" dibināta 2015.gadā, tā pamatkapitāls ir 535 500 eiro.

Atstājiet komentāru