2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

SIA “Vidusdaugavas SPAAO” vadīs Jānis Bisenieks

SIA “Vidusdaugavas SPAAO” vadīs Jānis Bisenieks

SIA “Vidusdaugavas SPAAO” akcionāru sanāksmē par valdes locekli apstiprināts Jānis Bisenieks, kas uzvarējis uz šo amatu izsludinātajā konkursā.

Jēkabpils mērs Raivis Ragainis, sarunā ar Radio1.lv sacīja, ka Jānis Bisenieks ir jēkabpilietis, viņam ir izglītība uzņēmējdarbības vadības jomā, absolvējis Baltijas starptautisko akadēmiju, iegūtas arī citas izglītības, tajā skaitā absolvēts Priekuļu lauksaimniecības tehnikums, ir savulaik strādājis "Lat/Lada"-agrofirmā “Daugava”, SIA “Tehprojekts”, bet pēdējos gadus bijis A/S “Latvijas pasts” nekustamo īpašumu apsaimniekošanas nodaļas vadītājs Latgales reģionā.

Jēkabpils pilsētas pašvaldība izsludinātajam konkursam uz "Vidusdaugavas SPAAO" valdes locekļa amatu bija pieteikušies kopumā 11 pretendenti.

Jau ziņots, ka SIA "Vidusdaugavas SPAAO" pērn strādāja ar 14 412 eiro lieliem zaudējumiem un apgrozījumu 1,17 miljonu eiro apmērā. Tajā strādā 23 darbinieki. Uzņēmums pieder Aizkraukles, Jaunjelgavas, Neretas, Pļaviņu, Kokneses, Skrīveru, Aknīstes, Krustpils, Jēkabpils, Salas, Viesītes, Madonas, Ērgļu, Varakļānu novadu un Jēkabpils pilsētas pašvaldībām, vēsta "Firmas.lv".

Jēkabpils mērs Raivis Ragainis informē, ka noslēdzies arī konkurss uz SIA “Jēkabpils ūdens” valdes locekļa amatu. Šajā konkursā saņemti deviņi pieteikumi, trīs no tiem neatbilstot konkursa prasībām, savukārt sešu pretendentu pieteikumi tiek virzīti uz nākamo kārtu. Šo konkursantu izvērtēšana paredzēta 24.novembrī.

Komentāri (0-5/5)

  • Guest
    02.07.2018 18:35
    Daģa k-gs aizgāja pensijā.
  • agnis
    02.07.2018 18:35
    Lai veicas ! Kur Daģis palika-netika galā ar pienākumiem/\?
  • Guest
    02.07.2018 18:35
    Ir internetam spēks no Bisenieka virsrakstā palika par Bisenieku arī tekstā(iepriekš bia Bisinieks). Skaisti!
  • Guest
    02.07.2018 18:35
    Bisenieks vai Bisenieks?! Kurš kuru vadīs?
  • Guest
    02.07.2018 18:35
    Vadīs un pārstāvēs visu minēto pašvaldību aunu baru,kuri sevi lepni sauc par tautas priekšstāvjiem-deputātiem.

Atstājiet komentāru