2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

Latvijas Lauku Eksporta klubu tikšanās un seminārs LEADER projektu potenciālajiem iesniedzējiem Krustpils novada “Kronvaldos”

Latvijas Lauku Eksporta klubu tikšanās un seminārs LEADER projektu potenciālajiem iesniedzējiem Krustpils novada “Kronvaldos”

„Lauku partnerība „Sēlija”” aicina uz semināru LEADER programmas ietvaros - „Produkcijas un pakalpojumu veidi lauku reģionā. Izplatīšana izmantojot interneta tirdzniecības iespējas. Kam varēs piesaistīt LEADER finansējumu 2017. un 2018. gada konkursos?”.Seminārs būs vienlaikus arī Lauku Eksporta klubu tikšanās reize.

Novembra mēnesī aicinām visus interesentus trešdien, 29.novembrī plkst. 11.00 Krustpils novada, Krustpils pagasta “Kronvaldos” pie uzņēmējas Ritmas Krēgeres.

 Ritma Krēgere nodarbojas ar stādu un dārzeņu audzēšanu, augļu un dārzeņu pārstrādi, ir mājražotāja un aktīvi tiecas attīstīt savu uzņēmējdarbību. Vienmēr pilna ar dzirkstošām idejām un iecerēm un, kas pats galvenais, ar lielu vēlmi tās īstenot. Kā uzsver Ritmas apkārtējie cilvēki, viņa uzdrošinās darīt pat tad, kad nezina kā un ko, un kļūdas ir normāls attīstības process – mācies darot. Ja nevar vienā veidā, tad daram savādāk, bet turpinam, turpinam un turpinam īstenot savu ieceri! Tas attiecas arī uz dažādu projektu gan ieviešanu, gan arī pašu pieteikšanos. Ritma ir personība ar kuru ir vērts iepazīties! Tiekamies?

 Kā arī, šajā tikšanās reizē īsi apkoposim līdzšinējo Lauku eksporta klubu darbību un paraudzīsimies nākotnē.

 Visi mīļi aicināti!

Kā ierasts – tikšanās ir bez maksas un iepriekšēja pieteikšanās nav nepieciešama.

 Lauku eksporta klubi tiek veidoti, lai papildinātu Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras aktivitātes Latvijas reģionos, iedrošinot esošos un topošos uzņēmējus veidot un saglabāt darba vietas uzsākot/turpinot eksportu, tādējādi stabilizējot arī kopienu ekonomiku. Šobrīd jau esoši veiksmīgi uzņēmēji dalās savā pieredzē, lai palīdzētu lauku kopienām kļūt ilgtspējīgākām un kopīgi veicinātu Latvijas lauku telpas attīstību.

Lauku Eksporta klubu tikšanās noris LEADER programmas ietvaros sadarbībā ar Zemkopības ministriju un Lauku atbalsta dienestu.

Atstājiet komentāru