2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Izdota Jēkabpils tūrisma karte 2018.gadam

Izdota Jēkabpils tūrisma karte 2018.gadam

Jēkabpils tūrisma informācijas centrs šogad sagatavojis jaunu pilsētas tūrisma informatīvo bukletu. Buklets būs noderīgs gatavojoties jaunajai tūrisma sezonai, kā arī pārstāvot Jēkabpils tūrisma informācijas centru vairākās starptautiskajās izstādēs – „Adventur 2018” Viļņā,  „Balttour 2018” Rīgā un „Tourest 2018” Tallinā.

Tūrisma bukletā ir pieejama pilsētas karte, informācija par Jēkabpils muzejiem un galerijām, dievnamiem, parkiem, pilsētas arhitektūru, piemiņas vietām, aktīvo atpūtu un izklaides iespējām, ēdināšanas un nakšņošanas pakalpojumu piedāvājums, kā arī Tūrisma informācijas centra kontaktinformācija. Buklets izdots latviešu, krievu, angļu un vācu valodās un pirmo reizi šis reklāmas materiāls sagatavots lietuviešu valodā. Bukletu tūristi var saņemt Tūrisma informācijas centrā. Darba laiks- no 1.oktobra līdz 30.aprīlim katru darba dienu, izņemot svētku dienas, no plkst. 8:30 līdz plkst.17:00. Šogad aktualizēta un pilnveidota informācija par Jēkabpils pilsētu kopējā Sēlijas tūrisma kartē un izdots Jēkabpils pilsētas lielāko gada pasākumu plāns 2018.gadam latviešu, krievu un angļu valodās.

Jēkabpils tūrisma bukletu 2018 Jēkabpils pilsētas pašvaldības mājas lapā var apskatīt šeit: https://www.jekabpils.lv/lv/tic/iepazisti/celojumu-marsruti/jekabpils-pilsetas-turisma-karte-2018

Daina Eglīte
Jēkabpils Tūrisma informācijas centrs
Tūrisma informācijas konsultants

Komentāri (0-1/1)

  • Ha ha
    02.07.2018 18:36
    Tilts uzrādīts kā tūrisma objekts! :D

    Rīgā tādi 5 :D

Atstājiet komentāru