2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

Kāpņu telpās Jēkabpilī, Nameja ielā 36 veic kosmētisko remontu

Kāpņu telpās Jēkabpilī, Nameja ielā 36 veic kosmētisko remontu

Jēkabpilī, Nameja ielā 36, jaunu veidolu iegūst piecas kāpņu telpas (divās kosmētiskais remonts veikts pirms pāris gadiem). Savu laiku tās jau nokalpojušas, tāpēc nepieciešami krāsošanas darbi, un tos rūpīgi veic SIA JK Namu pārvalde krāsotājas-apmetējas Mārīte Mediņa un Dace Rutkovska.

Namu pārvaldē Mārīte strādā 18 gadus, taču viņas pieredze ir krietni lielāka. Laika gaitā ietrenēta gan roka, gan acs, novērtējot veicamosdarbus, un Nameja ielā 36 ir gana daudz, ko darīt, lai kāpņu telpas padarītu vizuāli pievilcīgas un mājīgas.

Mārīte stāsta, ka vienai kāpņu telpai Nameja ielā 36, strādājot divatā, nepieciešamas 15 dienas. Taču māju kāpņu telpas mēdz būt dažādas: gan tādas, kas gadu gaitā vairāk cietušas, gan tādas, kuras diezgan labi saglabājušās. Šajā mājā darbs ir diezgan sarežģīts, jo ārā krīt paneļu šuves. Turklāt, kā tas mēdz būt daudzviet, krāsošanu apgrūtina kabeļi, kas gar sienām ievilkti dzīvokļos.

Lai pilnībā pabeigtu darbus, nepieciešamas vēl vairākas nedēļas. Tāpēc, ja rodas neērtības, Namu pārvalde aicina būt pacietīgiem, jo pēc tam ieguvēji būs visi mājas iedzīvotāji.

Komentāri (0-5/5)

  • Niks
    02.07.2018 18:36
    A varbūt man nepatīk zaļa :D
  • jopj! halturščiki
    02.07.2018 18:36
    A kas sienas nolīdzinās pirms krāsošanas, a? Kas tie par pauguriem, ibio? Sienas pirms krāsošanas ir jānolīdzina gludas, kur vajag jāaizšpaktelē. Nu baigi kvalitatīvi remontē. Kaut kāds debīlisms, nevis krāsojums. Kas jūs cilvēki akli esat, vai? Prasiet taču kvalitatīvu, līdzenu sienu un krāsojumu! Kur Vasilis skatās???
  • Guest
    02.07.2018 18:36
    kāds salātzaļais, mūžigias pretīgi zaļais , laikam vēl no padomju laika krājumiem bundžas izvilktas citu krāsu nav??
  • Juta
    02.07.2018 18:36
    Kāpņu telpu sienas krāso ar salātzaļo, gluži kā pilsētas logo krāsa :D :D :D
  • Jjjj
    02.07.2018 18:36
    Kada Mārīte ienāks manā kāpņutelpā, kur remonts nav taisīts 10 gadus, tad Mārītei vajadzēs pus gadu, lai nokrāsotu vienu stāvu.

Atstājiet komentāru