2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

Latvijas Sarkanā krusta Jēkabpils nodaļas veikals piedāvā pavasara atlaides

Latvijas Sarkanā krusta Jēkabpils nodaļas veikals piedāvā pavasara atlaides

Latvijas Sarkanā krusta Jēkabpils nodaļas veikalā sākušās pavasara atlaides visiem apģērbiem. Tas dod iespēju iedzīvotājiem ar zemiem ienakumiem iegādāties visu nepieciešamo apģērbu pavasarim sev un ģimenei par izdevīgām cenām.

Patlaban Sarkanā krusta Jēkabpils nodaļas veikalā visām precēm ir 50% atlaides, kas būs spēkā līdz aprīļa beigām. Šeit par zemām cenām var iegādāties apģērbu visai ģimenei. Patlaban Sarkanā krusta Jēkabpils nodaļa ir saņēmusi apjomīgu jaunu preču no Vācijas un ASV pievedumu. Pārdošanā ir mēteļi, vējjakas, džemperi, jakas, blūzes, krekli, svārki, cepures, šalles, apavi un citas preces.

Latvijas Sarkanā krusta Jēkabpils nodaļa atgādina, ka šeit iznomā dažādus tehniskos palīglīdzekļus – kruķus, ratiņkrēslus, tualetes krēslus, staiguļus un gultas. Šeit iespējamas saņemt arī cita veida palīdzību vai pakalpojumu par samazinātu maksu. Nodaļas izpilddirektore Velta Ozola informē, ka pirmdienās un trešdienās Sarkanā krusta Jēkabpils nodaļā darbojas labdarības istaba, kurā trūcīgie, maznodrošinātie, daudzbērnu ģimenes, invalīdi var saņemt apģērbu bez maksas.

Atstājiet komentāru