2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Jānis Ščerbickis: Uzrūgušo ceļu dēļ nevar pilnībā izpildīt dažus reisus; Autobusu parks veicis pasažieru aptauju(AUDIO)

Jānis Ščerbickis: Uzrūgušo ceļu dēļ nevar pilnībā izpildīt dažus reisus; Autobusu parks veicis pasažieru aptauju(AUDIO)

Jau stāstījām, ka sliktā ceļu stāvokļa dēļ Jēkabpils autobusu parka autobusi nav spējuši izpildīt atsevišķus reisus. Piemēram, ceturtdien, 5.aprīlī, ap plkst.16 Krustpils novadā ceļa posmā Antūži-Vilkukrogs iestiga pasažieru autobuss, kurš veica maršrutu Jēkabpils-Antūži-Medņi-Jēkabpils. Iestigšanas brīdī autobusā atradās pieci pasažieri. Divi no viņiem notikuma vietā izkāpa, jo bija gandrīz atbraukuši. Savukārt atlikušie trīs ar automašīnu vēlāk tika nogādāti Jēkabpilī. Lai izvilktu iestigušo autobusu, talkā nācās aicināt smago tehniku. Plašāk par šo gadījumu, kā arī citiem, kad sliktā ceļu stāvokļa dēļ nav bijis iespējas izpildīt reisus stāsta SIA “Jēkabpils autobusu parks” valdes priekšsēdētājs Jānis Ščerbickis. 

{source}
<iframe src="https://audiomack.com/embed/song/ir-latgale-msu/erbickis-par-ceiem" scrolling="no" width="100%" height="252" scrollbars="no" frameborder="0"></iframe>
{/source}

 Pēc autobusa iestigšanas neizbraucamajā ceļu posmā tika apturēta transporta kustība, uzstādot iebraukšanu aizliedzošas zīmes. Vietējā pašvaldība informē, ka ceļš, uz kura bija iestrēdzis pasažieru autobuss, ir valsts ceļš.

SIA “Jēkabpils autobusu parks” šajā pavasarīī veica pasažieru anketēšanu, lai uzzinātu viņu ieteikumus darba uzlabošanai un pilnveidošanai. Kopumā respondenti aizpildījuši 900 anketas, 600 jau ir apkopotas un ar pirmajiem secinājumiem dalās SIA “Jēkabpils autobusu parks” valdes priekšsēdētājs Jānis Ščerbickis.

{source}
<iframe src="https://audiomack.com/embed/song/ir-latgale-msu/erbickis-par-anketm" scrolling="no" width="100%" height="252" scrollbars="no" frameborder="0"></iframe>
{/source}

 

 Saistīta ziņa: 

Sliktā ceļu stāvokļa dēļ Jēkabpils autobusu parka autobusi nespēj izpildīt atsevišķus reisus

Komentāri (0-1/1)

  • Liga
    02.07.2018 18:36
    Aldis vispieklajigakais un zolidakais autobusa soferis. Pri

Atstājiet komentāru