2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

"Jēkabpils piena kombināts" peļņa pērn pieauga par 3,7

"Jēkabpils piena kombināts" peļņa pērn pieauga par 3,7

Piena iepircējs "Jēkabpils piena kombināts" pērn strādāja ar 29,933 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 44,3% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 3,7% un sasniedza 112 989 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka kompānijas apgrozījums aizvadītajā gadā pieauga, pateicoties piena iepirkuma cenu pieaugumam, kas palīdzēja piesaistīt jaunus piegādātājus un attīstīties jau esošajiem piegādātājiem.

Uzņēmuma vadība informē, ka "Jēkabpils piena kombināts" pagājušajā gadā turpināja iepirkt pienu, kuru kompānijai piegādāja piensaimnieku kooperatīvās saimniecības, zemnieku saimniecības un lokveida piena savāktuves.

"Jēkabpils piena kombināts" vadība arī atzīmē, ka šajā gadā "Jēkabpils piena kombināts" plāno saglabāt vadošo lomu piena iepirkuma tirgū Latvijā un iepirkto pienu galvenokārt realizēt Lietuvas uzņēmumam "Rokiškio sūris", bet daļu - Latvijas pārstrādes uzņēmumiem. Tāpat kompānija saskaņā ar 2016.gadā izstrādātu projektu šogad plāno sākt notekūdens savākšanu utilizācijai, kas palīdzēs saglabāt tīru vidi Kūku pagastā.

Komentāri (0-2/2)

  • Guest
    02.07.2018 18:37
    Jekabpils piena kombinats produkciju nerazo.
  • Esssssssss
    02.07.2018 18:37
    Kurā veikalā var nopirkt Jēkabpils piena kombināta produkciju? kaut kā nekur nav manīta?

Atstājiet komentāru