2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Remontē koplietošanas telpas Jēkabpilī, Celtnieku ielā 17

Remontē koplietošanas telpas Jēkabpilī, Celtnieku ielā 17

Jēkabpilī, Celtnieku ielas 17.mājā notiek koplietošanas telpu kosmētiskais remonts.

Piecstāvu mājas vienīgajā kāpņu telpā kosmētiskais remonts sākās oktobra nogalē. Darbus veic SIA JK Namu pārvalde darbinieki: krāsotājas-apmetējas Mārīte Mediņa un Dace Rutkauska, krāsotāja Inta Ļubomirska un remontstrādnieks Ilmārs Kārkliņš.


Koplietošanas telpu sienas un griesti, kā daudzās padomju laikā buvētās mājās, ir sliktā stāvoklī, to apmetums krīt nost, arī grīdas segums savu laiku nokalpojis. Darbi tiek veikti noteiktā secībā: sienas atbrīvo no vecā apmetuma, tad gruntē un špaktelē. Pēdējais posms ir krāsošana, ko veic divās kārtās. Arī griestus vispirms atbrīvo no vecā aplikuma, tad nomazgā, un pirms balsināšanas nošpaktelē.


Lai pabeigtu darbus, nepieciešamas vairākas nedēļas (mitro laikapstākļu dēļ apmetums un krāsa žūst lēni), tāpēc aicinām mājas iemītniekus būt pacietīgiem, jo ieguvums būs vizuāli pievilcīgas koplietošanas telpas. Tāpat mudinām ikvienas daudzdzīvokļu mājas iedzīvotājus rūpēties par savu dzīvesvietu un tās apkārtni, jo, tikai kopīgi sadarbojoties ar nama apsaimniekotāju, iespējams nodrošināt sakoptu un tīru vidi!


Attēlā:
Remontstrādnieks Ilmārs Kārkliņš jau vairākas nedēļas veic darbu Celtnieku ielas mājā nr.17.

Atstājiet komentāru