2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Jēkabpils Kena parkā izvietoto un sapušķoto jēkabpiliešu egļu foto. Nāc balso par krāšņāko

Jēkabpils Kena parkā izvietoto un sapušķoto jēkabpiliešu egļu foto. Nāc balso par krāšņāko

Jēkabpils kena parkā šodien no pulksten 12.00 līdz 16.00 norisināsies Ziemassvētku tirdziņš. Savukārt no pulksten 13.00 notiks dažādi jautri pasākumi bērniem kopā ar lielajām lellēm. Visu pasākumu laikā būs skatāma Jēkabpils uzņēmu, iestāžu, organizāciju un Nevalstisko organizāciju sapušķotas egles. Trīs skaistākās saņems balvas. Visi Ziemassvētku tirdziņa un bērniem domāto pasākumu apmeklētāji aicināti balsot par sev visvairāk iepatikušos egli. Uzvarētājus apbalvos lielās Jēkabpils egles iedegšanas pasākumā "Šreka Ziemassvētki", kas pulksten 17.00 sāksies Jēkabpilī  Vecpilsētas laukumā.

Piedāvājam iepazīties ar katru no eglēm, kas piedalās konkursā "Mana egle ir Tava egle".



Bērnudārzs “Zvaigznīte”:
Pirmsskolas izglītības iestādes "Zvaigznīte" mazās un lielās zvaigznītes Ziemassvētkos novēl zvaigžņu apmirdzētus ceļus un lai katrā Jūsu taciņā Jaunajā gadā sasnieg laime, prieks, veselība, ticība, cerība un mīlestība!




SIA “JK Namu pārvalde”:
Mēs, SIA JK Namu pārvalde kolektīvs, esam atraduši savu Ziemassvētku vēstnesi – koka eglīti un dāvinām to jums! Kāpēc koka? Māju apsaimniekošanā daudz tiek izmantots koks, un eglīte ir gatavota no dēļu atgriezumiem. Tās mājas arī ir mežs, un arī tajā pukst dvēselīte! Iekar eglītē zelta čiekuriņu, smarzojošu piparkūku un iededz košu svecīti – kociņš atdzīvosies un iezaigosies! Mūsu eglīte vēlas būt arī Tava eglīte, jo ir darināta ar mīlestību un vissiltākajiem vēlējumiem ikvienam sevī atrast gaismu, lai dzīvē mazāk tumsas kļūst!




NVO resursu centrs:
Mūsu pilsētu veidojam mēs paši - aktīvie pilsētas un reģiona iedzīvotāji, kuri starp ikdienas darbiem vienmēr atrod laiku savai pilsētai, atrod spēku un gaismu sevī, ar kuru dalīties, lai mums visiem būtu vairāk gaismas. 
Jēkabpils nevalstiskās organizācijas vēlas dalīties ar gaismu arī šajā gada tumšajā laikā, no katras organizācijas ziedojot vienu gaismas virteni mūsu visu kopējam gaišumam. Lai mūsu egle top par Tavu egli!




Veikals “Fans”: 
"Fanā auga eglīte
Citiem brendiem blakus.
Tur mēs viņu atradām,
Rotātu aiz kases.
Eglīte neparastā
Savu vietu atradusi,
Lai šai svētku laikā
Visiem prieku sniegtu"
Jēkabpils Fans kolektīvs novēl ikvienam radošu un sportiski pozitīvu šo skaisto svētku laiku!




Laikraksts “Brīvā Daugava”:
Gluži kā mūsu eglītes rotājumos, "Brīvajā Daugavā" atspoguļojas visa mūsu dzīve. Kādā dvēseles nokrāsā notikums, tādā to atainojam avīzē. Cenšamies saskatīt gan tumšās, gan jo īpaši gaišās dzīves puses. Abonējiet un lasiet "Brīvo Daugavu" un esiet informēti par vietējo dzīvi visā tās daudzveidībā!




Biedrība Sporta deju klubs “Liberta”:
Biedrības Sporta deju klubs LIBERTA Rūķu dejotāju pāris Ziemassvētku noskaņās, Jaunā gada svinību ietērpā. Gribam dalīties ar savu aizrautību - deju - skaistu, aizkustinošu, jautru un enerģisku. Svētkos bez tās neiztikt! Elegantais egļu rūķu pāris ikvienu aicina ļauties dejotpriekam arī ikdienā!



SIA "Jēkabpils pakalpojumi":
SIA “Jēkabpils pakalpojumi” egle ir ļoti saistīta ar uzņēmuma pamatnozari, kas ir atkritumu savākšana un pārvadāšana. Egle veidota no 311 plastmasas pudelēm, un tā ir kā aicinājums iedzīvotājiem neaizmirst par atkritumu šķirošanu ne ikdienā, ne svētkos. Rīkosimies atbildīgi un saudzēsim dabu!


DUS “CIRCLE K” Jēkabpils:
Mūsu degvielas uzpildes stacija Circle K rūpējās par tiem, kuri vienmēr ceļā, tāpēc arī mūsu netradicionālā eglīte simbolizē kustību. Svētku laikā novēlam, lai arī steidzīgajiem ir laiks apsēsties pie savas skaistās eglītes un baudīt mirkli svētku brīnuma.



Māmiņu biedrība “Atspulgs”:
Priekš mūsu biedrības egles izveides apvienojās daudzas Jēkabpils mammas ar saviem bērniņiem, liela daļa rotājumu, kas atrodas eglē, ir darināti ar rokām, ar īpašu sirds siltumu un mīļumu, ar kopīgu egles rotāšanu mēs vēlējāmies vairāk laika pavadīt kopā ar saviem bērniem svaigā gaisā, radījām viņiem mazus, burvīgus svētkus, dalījāmies Ziemassvētku ticējumos! Aicinām visus balsot par mūsu biedrības egli, jo iegūtā balva tiks veltīta biedrības pasākumam, kurš būs veltīts Ziemassvētkiem, mēs vēlamies par šiem līdzekļiem nopirkt mazas dāvaniņas īpaši tiem bērniņiem, kuru mammām iet smagāk ar finansēm!



Foto: Jānis Lācis/Jēkabpils/Facebook

Atstājiet komentāru