2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Vai esat piemēroti viens otram? Tests pāru saderībai pēc dzimšanas datuma

Vai esat piemēroti viens otram? Tests pāru saderībai pēc dzimšanas datuma

Gribat zināt, vai esat saderīgs pāris? Viens no veidiem, kā to uzzināt – noskaidrojiet savu “saderīguma skaitli”, izpildot numerologu sagatavotu testu. Kaut arī katrs cilvēks, protams, ir individuāls, skaitļi par viņu var atklāt to, ko, iespējams, nezinājāt.  Ticēt vai neticēt – tas katra paša ziņā.

 

Lūk, piemērs, kā noskaidrot pāra “saderīguma skaitli”, un skaidrojums, ko šis skaitlis nozīmē.


Piemērs: vīrietis ir dzimis 11.09.1986., bet sieviete 10.07.1989., tātad skaitām: 1+1+0+9+1+9+8+6 = 35 = 3+5 = 8 (vīrieša skaitlis ir 8) 1+0+0+7+1+9+8+9 = 35 = 3+5 = 8 (sievietes skaitlis ir 8) 8+8 = 16 = 1+6 =7 (jūsu saderīguma skaitlis ir 7)



Skaidrojums, ko pāris var gaidīt no attiecībām, ņemot vērā savu saderīguma skaitli.


Vieninieks


Jūsu attiecībās visssvarīgākā ir sadarbība. Tikai tad katrs no jums var pilnībā nodoties attiecībām, un tas stiprinās jūsu savstarpējo emocionālo saikni. Nevajadzētu arī aizmirst, ka vieninieks ir līderu skaitlis – tāpēc, iespējams, jūs reizēm nevarat vienoties par to, kurš attiecībās ir galvenais. Galveno nav – neaizmirstiet, ka esat divi, nevis katrs par sevi. Ja vēlaties, lai jūsu attiecībās būt harmonija, viens no svarīgākajiem uzdevumiem ir – mācīties ieklausīties ne vien sevī, bet arī savā partnerī.

Divnieks


Šādās attiecībās īpaši svarīga loma ir naudai. Kaut arī abi partneri kopā jūtas ļoti labi, viņu galvenais uzdevums ir – meklēt un iegūt finansiālo labumu. Taču tas nav nekas slikts, jo šādiem cilvēkiem ir iespēja izveidot un attīstīt veiksmīgu biznesu, jo, tikai būdami kopā, viņi var paveikt patiešām daudz. Šādi cilvēki ar laiku var izveidot laimīgu, harmonisku ģimeni. Svarīgi pieminēt, ka divnieks ir zemes skaitlis, tāpēc attiecībās būs daudz dažādu krāsu un nokrāsu, taču lielākie strīdi var rasties tieši finansiālu domstarpību dēļ. Šādās attiecībās, visticamāk, nebūs ne pārāk daudz romantikas, ne lielu pārmaiņu – jo tas var šos cilvēkus izsist no sliedēm.

Trijnieks


Galvenais, kas vajadzīgs šādiem pāriem – izaicinājumi, jaunas izjūtas, adrenalīns. Viņiem nekad nav garlaicīgi. Taču jāatceras, ka šis ir viens no sarežģītākajiem skaitļiem. Šādiem cilvēkiem ir vēlme nemitīgi meklēt kaut ko jaunu, smelties jaunu pieredzi. Trijnieks ir lielisks skaitlis, ja esat labi draugi. Taču, ja plānojat kopīgu nākotni, zvaigznes neko labu nesola.

Četrinieks


Organizatora spējas, prasme izveidot noturīgu stabilitāti un komfortu – tādi ir šo attiecību trumpji. Šajā gadījumā ģimene jebkurā mirklī varēs smelties spēku no vienkāršas mājīgas omulības un sirsnības. Tiesa, spēcīgā enerģija var traucēt partneriem attīstīties katram individuāli. Garīgā saikne ir ļoti svarīga attiecībām, ja vēlaties, lai tās būtu ilglaicīgas, taču tādā gadījumā aizmirstiet par veiksmīgas karjeras veidošanu.

Piecnieks


Tas ir skaitlis, kas sevī glabā ļoti daudz seksuālās enerģijas, īpašu mirkļu un mīlestības. Jā, mīlestības patiešām šajās attiecībās būs pietiekami, taču ir viena problēma – egoisms. Partneri ļoti bieži var būt pašlabuma meklētāji, kas neprot ieklausīties otra cilvēka vajadzībās. Tāpēc, ja plānojat kopēju nākotni un sapņojat par kuplu ģimeni, jāmācās ieklausīties arī citos. Enerģijas rezerves var tikt veltītas karjeras attīstībai – šādā gadījumā abus partnerus pavadīs veiksme. Šādās attiecībās bieži dzimst arī bērni ar ļoti laimīgu likteni.

Sešinieks


Šīs attiecības būs īpaši stipras un noturīgas. Ideāli, ja kopā sāksiet un attīstīsiet biznesu. Ģimenē valdīs miers, sirsnība, ļoti reti būs konflikti. Ja šādi cilvēki dažreiz arī sadusmojas viens uz otru, tad strīdi parasti ir īslaicīgi. Iespējams, ka mīlestība un kaislība var noplakt, taču, ja viens otru atbalstīsiet un būsiet uzticīgi, jūsu attiecības būs ilgstošas.

Septiņnieks


Šādu attiecību pamatā ir harmonija. Partneri lieliski saprotas, spēj izrunāties, atrast kopēju valodu un problēmas risinājumu, kas mūsdienās nav nemaz tik bieža parādība. Lieliskas izredzes, ja plānojat ģimeni – šādā savienībā visa būs pietiekami: būs gan miers mājās, gan arī nauda maciņā.

Astoņnieks


Šī savienība ir diezgan netipiska, kaut arī abi partneri ir kā magnētiņi, kuri tiecas viens pie otra. Diemžēl reizēm viens no abiem cilvēkiem to dara tikai savu vēlmju un labuma dēļ. Neaizmirstiet, ka partnera izmantošana var beigties slikti – īpaši, ja plānojat kopēju biznesu. Ir svarīgi atrast pašapziņas zelta vidusceļu – neesiet egoistisks, nepārcentieties, taču arī sevi nenovērtējiet par zemu. Šajās attiecībās var būt arī liela greizsirdība, taču, pārrunājot šo problēmu, laimīga kopdzīve ir iespējama.

Devītnieks


Šī pāra saderība jāskata filozofiski. Ja finansiālā situācija būs laba, šie cilvēki noteikti pretendēs uz saderīgākā pāra titulu. Taču, ja naudas lietās kaut kas noies greizi, attiecībām draud lielas briesmas. Tāpēc ir vērts nopietni apdomāt, vai tiešām vēlaties veidot ģimeni, ja to tik viegli varētu izjaukt. Ja jūsu atbilde ir „jā”, tad jums nopietni jāstrādā pie finanšu drošības spilvena izveidošanas, taču – protams, neaizmirstiet, ka arī dvēselei ir savas vajadzības.

 

Avots:kasjauns.lv

Atstājiet komentāru