2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Kā no dzimšanas mēneša atkarīgs sievietes raksturs

Kā no dzimšanas mēneša atkarīgs sievietes raksturs

Mūsu raksturu ietekmē daudz faktoru: audzināšana, izglītība, attiecības ģimenē un daudz kas cits. Arī dzimšanas mēnesis ietekmē to, cik gudras, drosmīgas vai kautrīgas mēs esam. Šie priekšnoteikumi vairāk vai mazāk atbilst lielākajai daļai cilvēku. Bet jo īpaši ietekmē mazo un trauslo sieviešu dabu. Kāda ir sieviete, kas dzimusi kādā no 12 mēnešiem?

Janvāris


Šajā mēnesī dzimst vispacietīgākās un ieturētākās sievietes. Bieži vien viņas ir apveltītas ar stoiska, vīriešķīga rakstura iezīmēm. Viņas noteikti nesūdzēties vai nedalīsies atklāsmēs, dodot priekšroku lepnumam un patstāvīgai problēmu risināšanai. Janvāra sievietes ienīst uzkopšanu, bet virtuves gudrībās viņām netrūkst talantu.


Februāris


Februāra meitenes ir noturīgas un spītīgas, jūtīgas, mēdz būt atriebīgas. Viņām ir sarežģīts raksturs. Viņām gadās nervu sabrukums, bet tajā pašā laikā viņām ir pietiekami augsta paškontrole. Viņas nebaidās no grūtībām, lēmumi tiek pieņemti, gandrīz bez vilcināšanās, ātri. Steigas dēļ, tie ne vienmēr ir pareizi. Labi manipulē ar cilvēkiem, tāpēc viņām veicas karjeras lietās. Ļoti mīl bērnus.


Marts


Marta kaķi- visjutīgākās sievietes. Viņas ir ļoti jūtīgas un neaizsargātas, bieži vien ir stūrgalvīas, kas galu galā nāk viņām par sliktu. Ļoti nedrošas un jūtas nelaimīgas. Šīm sievietēm tiešām ir grūti gūt panākumus, jo viņas ir kautrīgas. Daba ir apveltījusi šīs sievietes ar trauslumu un šarmu, lai piesaistītu vīriešu kārtas aizstāvjus.


Aprīlis


Aprīlis- drosmīgo, noturīgo un mērķtiecīgo sieviesu mēnesis. Ideāls papildinājums ir veselais saprāts un praktiskums. Viņas vienmēr zina, ko viņi grib, lēni, bet pārliecinoši sasniedz vēlamo, tomēr galīgi nepanes nestabilitāti. Emocijas un jūtas ir vienmēr ārpus saprāta.


Maijs


Maijā dzimst visvaldonīgākās un prasīgākās, bezkompromisa un izlēmīgākās ievietes. Aizvainojumus nepiedod, tāpec viegli var izšķirties no vīra, tomēr neizbēgami vēlāk to nožēlo. Šīs ir stūrgalvīgas sievietes-līderi, tāpēc viņām vieglāk ieņemt priekšnieces kabinetu, nekā atrast vīru. Dod priekšroku materiālajiem labumiem.


Jūnijs


Jūnija meitenes ir ļoti uzmanīgas. Bieži vien šie cilvēki ir ļoti neaizsargāti un nedroši, bet viņas ir tik labas, ka nekad neatriebsies. Viņām nepatīk konfliktu, ir laba intuīcija, kas palīdz no tiem izvairīties. Rīcība atkarīga no noskaņojuma.


Jūlijs


Šajā mēnesī dzimst vispieticīgākās un kautrīgākās sievietes. Viņas bieži pārdzīvo un nodarbojas ar sevis meklēšanu. Visa dzīve ir pakārtota garastāvoklim. Pieticīgas un romantiskas, viņi spēj dziļi just un pārdzīvot, bet nekad to neizrādīs. Mājas un ģimene šīm meitenēm ir pats galvenais dzīvē.


Augusts


Vislepnākās un neatkarīgākās sievietes dzimst šajā mēnesī. Viņas ir labas un cēlas, bet varaskāras. Viņām patīk būt uzmanības centrā, augstu vērtē neatkarību. Viņām piemīt liels valdzinājums un, neskatoties uz lielo pielūdzeju skaitu, ģimenes vērtības liek augstāk par visu. Ļoti godīgas un pieklājīgas meitenes, tāpēc bieži vien pakļaujas maldināšanai.


Septembris


Septembra meitenes- rūdītas un emocionālas. No citām meitenēm atšķiras ar centību un piesardzību. Ļoti lepnas un skopas, tāpēc ir grūti šķirties no naudas un samaksāt parādus. Viņām patīk būt kompānijā, bet vienmēr atcerēsies par savu labumu. Ļoti greizsirdīgas un neatkarīgas, lielas kārtībmīles, pedantiskas un zina, kā garšīgi gatavot.


Oktobris


Oktobrī dzimst komunikablas, atbildīgas un asprātīgas sievietes. Viņas ir praktiskas, bet tajā pašā laikā nesavtīgas un dāsnas. Lēmumi tiek pieņemti ļoti rūpīgi. Viņām ir laba atmiņa. Šīs meitenes ir ļoti principiālas un nepiedod nodevību, bet vienmēr cenšas saglabāt ģimeni, kurā ieņem līderpozīcijas. Neticami ekonomiskas.


Novembris


Aprēķinātājas, egoistiskas un egocentriskas sievietes. Viņu laulātajiem būs jāpieņem fakts, ka viņu viedokļi reti tiks ņemti vērā. Ilgtspējīga un ekonomiska. Ļoti kaislīga mīlestībā, seksīga un temperamentīga. Viņi zina, kā mīlēt dziļi un spēcīgi.


Decembris


Emocionālas sievietes ar eksplozīvu temperamentu. Pastāvīgas un bezbailīgas, neatkarīgas un tiešas, viņas gūst panākumus, pārvarot visus šķēršļus. Ļoti sabiedriskas, romantiskas, ideālistiskas, labi draugi. Neizceļas ar taupīgumu un rūdījumu, tāpēc ģimenes dzīvē bieži ir grūtības.

Avots:topraksti.lv

Komentāri (0-1/1)

  • Kristīne
    02.07.2018 18:31
    Izklaides pēc var izlasīt, bet salīdzinot ar savu raksturu, varu teikt, ka neatbilst patiesībai. :lol:

Atstājiet komentāru