2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Kādus kultūras pasākumus Jūs apmeklējat?

Kādus kultūras pasākumus Jūs apmeklējat?


Rita:
Man patīk teātris. Paājušajās brīvdienās braucu uz Biržiem uz Baltinavas teātra “Palādas” izrādi “Otans I plāšnīki”. Nesen biju Jaunajā Rīgas teātrī uz izrādi “Linda Vista”. Jau ieplānoti braucieni arī uz citām teātra izrādēm.


Anita:
Man patīk izstādes, tās arī vairāk apmeklēju. Nesen apmeklēju un ļoti patika Mētras Štelmaheres izstāde, kas patlaban skatāma Tautas namā. Pagājušajās brīvdienās biju uz blūza grupa “Latvian Blues Band” koncertu. Blūzs un džezs nav mana iecienītākā mūzika, bet koncerts patika un reizēm jāapmeklē arī kaut kas neierastāks. Patika arī pasākums “Gada izrāde 2018”.

Līvija: Man patīk koncerti un teātra izrādes. Nesen Biržos bija skatāma Baltinavas teātra “Palādas” izrāde “Otans i plāšnīki”, patika. Tāpat arī apmeklēju pagasta un pilsētas svētkus.

Velta: Es visbiežāk apmeklēju pasākumus ar nacionālu ievirzi – piemiņas brīžus 25.martā un 14.jūnijā, Lāčplēša dienas un valsts svētku pasākumus un koncertus, kā arī Barikāžu atceres pasākums. Patīk dziesmu un deju svētki, kurtus apmeklēju Rīgā, tāpat arī patīk šo svētku ieskaņas koncerti Krustpils saliņā.

Jolanta: Visbiežāk apmeklēju filmu seansus Tautas nama Kino mītnē. No pēdējā laika filmām patika simtgades filmas “Bille” un “Homo Novus”. Vasarā – pasākums Krustpils saliņā, un pats par sevi saprotams – Jēkabpils pilsētas svētku pasākumus.

Atstājiet komentāru