2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Vai esat mainījis ģimenes ārstu un, kā Jūs apmierina mediķu sniegtie pakalpojumi?

Vai esat mainījis ģimenes ārstu un, kā Jūs apmierina mediķu sniegtie pakalpojumi?


Vilis: Jā, man nācās mainīt ģimenes ārstu, jo mana daktere aizgāja mūžībā. Tagad mana ģimenes ārste ir daktere Eglīte. Laba daktere. Esmu apmierināts ar viņas darbu.


Jekaterina: Jā, esmu mainījusi. Nācās to darīt, jo neapmierināja iepriekšējās ģimenes ārstes sniegtie pakalpojumi. Tagad ar savu ģimenes ārsti, dakteri Bernāni esmu ļoti apmierināta.

Zaiga: Jā, ir nācies mainīt. Iepriekš mana ģimenes ārste bija pilsētā, tagad ir laukos Sēlpilī. Jāteic, ka lauku ģimenes ārsts man labāk patīk, jo ir zinošāks, prot ārstēt visu ģimeni – gan mazus, gan jaunus, gan vecus. Pilsētā – viens ģimenes ārsts bērnam, otrs – pieaugušajiem.

Tamāra: Nē, neesmu mainījusi savu ģimenes ārstu. Kuru izvēlējos pie tā arī turos. Kaut arī tagad dzīvoju Jēkabpilī, mans ģimenes ārsts man joprojām ir iepriekšējā dzīvesvietā Indrā. Kad ir vajadzība dodos pie savas ārstes, jo apmierina viņas sniegtie pakalpojumi.

Daina: Esmu iedomājusies, ka būtu jāmaina, ja pārceltos uz citu dzīves vietu. Esmu no Rīgas un mans ģimenes ārsts ir Rīgā. Esmu apmierināta ar viņa sniegtajiem pakalpojumiem.

Atstājiet komentāru