2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Cīņu šova laikā “Citā atpūtā” apmeklētājus priecēs deju kolektīvs “Kreicburga”

Cīņu šova laikā “Citā atpūtā” apmeklētājus priecēs deju kolektīvs “Kreicburga”

Kā jau ziņots, sestdien, 2. aprīlī Jēkabpils naktsklubā “Cita atpūta” notiks jau otrais cīņu šovs “Warriors of the Ring”. Vakara gaitā ringā tiksies cīkstoņi, kas demonstrēs piecas cīņas pēc boksa un K-1 noteikumiem. Cīņu starplaikos pozitīvu un emocionāli mierīgu atmosfēru centīsies nodrošinās Jēkabpils vidējās paaudzes deju kolektīvs “Kreicburga”.

Deju kolektīvs “Kreicburga” darbojas kopš 2001. gada un Aijas Rūlieties vadībā aktīvi koncertē un priecē skatītājus gan tradicionālajos latvisko gadskārtu svētku sarīkojumos, gan dažādos pilsētas svētkos. Bet šī būs kolektīva pirmā uzstāšanās naktsklubā.

Tā kā kopumā naktsklubā paredzēts nodejot 13 dejas, kolektīvs plānotajai slodzei gatavojas īpaši pārdomāti: katru dienu sāk ar vienas stundas ilgu skrējienu Jēkabpils stadionā, pēc tam strādā svaru zālē, kā arī ievēro stingru diētu.

Naktskluba apgaismojums pieprasa arī atbilstošu grimu, tāpēc palīgā nāks īpaši nolīgta vizāžiste. Lai “Kreicburgas” dāmas” pasākumā visus apžilbinātu ar savām lielajām, skaistajām acīm, plānots uz acu plakstiņiem uzklāt trīs košu ēnu toņus, tos izvēloties no violeto krāsu paletes. Lūpas akcentēs ar tumši sarkanu lūpukrāsu. Tāpat plānots izmantot tonālo krēmu sejai un ķermenim ar mirdzumu.

Pasākuma organizatori aicina visus jēkabpiliešus izbaudīt sestdienas vakaru Jēkabpils naktsklubā “Cita atpūta”!

 

April! April! Portāls Radio1.lv sveic starptautiskajā joku dienā!

Atstājiet komentāru