2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

"Jēkabpils" basketbolists Artūrs Dušels piedalīsies ASV realitātes šovā “Izdzīvotājs”

"Jēkabpils" basketbolists Artūrs Dušels piedalīsies ASV realitātes šovā “Izdzīvotājs”

Pasaulē pazīstamā amerikāņu realitātes šova “Izdzīvotājs” ("Survivor") jaunajā sezonā 39 dienas uz neapdzīvotas Dienvidķīnas salas “Pulau Tiga” par vienu miljonu dolāru lielu galveno balvu cīnīsies BK “Jēkabpils” basketbolists Artūrs Dušels.

Izdzīvotājs, jeb oriģinālvalodā "Survivor", ir realitātes televīzijas šovs, kuru saturs tiek filmēts dažādās pasaules valstīs. Šajā realitātes šovā, noteikts skaits cilvēku tiek izmesti brīvā dabā, kur viņiem ir jāizdzīvo un kur viņi sacenšas savā starpā par lielām naudas un citām balvām.

Kā stāsta Artūrs, atlase notikusi jau pagājušajā vasarā un bijušas vairākas kārtas. Žūrija potenciālos izdzīvotājus pārbaudījusi ļoti rūpīgi – bija jāapliecina gan fiziskā sagatavotība, gan spēja reaģēt neparastās situācijās, kā arī intelekts. Ne mazāk svarīgi bija apliecināt arī humora izjūtu, kas, dzīvojot ekstremālos apstākļos, lieti noderēs. Kā zinām, Artūrs ir lielisks basketbolists un visas šīs īpašības šajā sporta veidā vēl vairāk tikušas noslīpētas.

Amerikāņu realitātes šovā piedalīsies visdažādāko profesiju pārstāvji – sportists, biologs, psiholoģe, autovadītājs, mākslinieks u.c. Pēc iepriekšējām sezonām dalībnieki ASV kļuvuši slaveni un pievērsušies aktiera un modeļa profesijām, tāpēc šobrīd nav skaidrības par Artūra turpmāko basketbolista karjeru, jo viņš labprāt savus spēkus izmēģinātu arī kādā no šīm profesijām.

Šobrīd telekompānijas “CBS” šova veidotāji veic pārrunas ar “Latvijas Mobilais telefons” pārstāvjiem par šova tiešraižu pārraidi “LMT Straumē”. 

Vairāk informācijas: https://lv.wikipedia.org/wiki/Joku_diena

Informāciju sagatavoja:
Lāsma Irša
BK “Jēkabpils”
sabiedriskās attiecības

Atstājiet komentāru