2024.gada 16. aprīlis

Alfs, Bernadeta, Mintauts

“Arī speķītim nav ne vainas…” - tikšanās ar  Anatoliju Danilānu un Pēteri Strubergu

“Arī speķītim nav ne vainas…” - tikšanās ar Anatoliju Danilānu un Pēteri Strubergu

5. aprīlī plkst. 16.00 Jēkabpils Tautas namā aicinām uz pasākumu “Arī speķītim nav ne vainas…” un tikšanos ar gastroenterologu Anatoliju Danilānu un grāmatas “Anatolijs Danilāns - dakteris ar atvērtu sirdi” autoru ceļotāju Pēteri Strubergu.

Profesors Danilāns ir Latvijā pazīstams ārsts gastroenterologs, kolorīts stāstnieks un vairāku grāmatu autors. Profesora, pieredzējušā ārsta plašās zināšanas ir palīdzējušas daudziem cilvēkiem. Jo īpaši plaši Danilāns ir pazīstams kā tautā mīlēts veselīga dzīvesveida popularizētājs, kurš, daloties ar savu personīgo pieredzi, vienkāršā un saprotamā valodā stāsta par to, kas nepieciešams, lai cilvēki dzīvotu ilgi, laimīgi un veseli.  

Pasākumā tiksimies arī ar grāmatas “Anatolijs Danilāns - dakteris ar atvērtu sirdi” autoru ceļotāju Pēteri Strubergu, kā arī būs Anatolija Danilāna pērnā gada nogalē iznākušās grāmatas “Dzīvo vesels!” prezentācija. Grāmata uzskatāma par daktera Danilāna ''zelta graudu'' krātuvi jeb vērtīgu padomu izlasi, kas apkopo profesora pēdējo divdesmit gadu laikā sniegtās atziņas.

Atstājiet komentāru