2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Notiks lekcija par tēmu “Kā dzīvot aizrautīgi?”

Notiks lekcija par tēmu “Kā dzīvot aizrautīgi?”

Piektdien, 20.aprīlī plkst. 17:15 Jēkabpils pilsētas pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādē “Auseklītis” (Dūmu iela 1) notiks lekcija Jēkabpils iedzīvotājiem par tēmu “Kā dzīvot aizrautīgi?”.

Lekcijas mērķis – veicināt iedzīvotāju izpratni par garīgās veselības veicināšanu un par spēju apzināties savas spēcīgās puses, kas var palīdzēt aizrautīgai ikdienas baudīšanai un izaugsmei.

Lekciju vadīs psiholoģe Dace Līcīte.

Lekcijas ilgums 2 stundas. Ieeja apmeklētājiem bez maksas!

Lekciju organizē Jēkabpils Iekļaujošas izglītības atbalsta centrs Eiropas Sociālā fonda projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/049 "Veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi Jēkabpilī" ietvaros. Projekts Nr. 9.2.4.2/16/I/049  "Veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi Jēkabpilī" tiek īstenots darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" 9.2.4. specifiskā atbalsta mērķa “Uzlabot pieejamību veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumiem, jo īpaši nabadzības un sociālās atstumtības riskam pakļautajiem iedzīvotājiem” 9.2.4.2. pasākuma “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei” ietvaros. Projekts tiek finansēts no Eiropas Sociālā fonda un valsts budžeta līdzekļiem.

Jēkabpils pilsētas pašvaldības

Iekļaujošas izglītības atbalsta centrs

Atstājiet komentāru