2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

Iedzīvotājs: Kas atbildīgs par Jēkabpils Mežaparka āra trenažieru kvalitāti un garantiju? (Video) (PAPILDINĀTS)

Iedzīvotājs: Kas atbildīgs par Jēkabpils Mežaparka āra trenažieru kvalitāti un garantiju? (Video) (PAPILDINĀTS)

(Papildināts ar Jēkabpils pilsētas pašvaldības sniegto atbildi)

Radio1.lv saņēma video un vēstuli no jēkabpilieša Jāņa. Viņš devies uz Jēkabpils Mežaparku vingrot uz jaunajiem, nesen izvietotajiem āra trenažieriem un konstatējis, ka viens no tiem jau ir izļodzījies un zemē neturas. Jēkabpilietis uzdod jautājumu, cik kvalitatīvi trenažieri izvietoti Mežaparkā un, kāds ir to garantijas termiņš? Tāpat arī, kas ir atbildīgs par kvalitāti un garantiju, jo par trenažieriem maksāta pašvaldības, tātad mūsu visu nodokļu maksātāju nauda.

Jēkabpilieša uzdoto jautājumu adresējām Jēkabpils pilsētas pašvaldībai. Atbildi sniedza Jēkabpils pilsētas pašvaldības Ainavu tehniķe Mārīte Breimane.

"Jēkabpils pilsētas pašvaldība 2016.gada 7.jūlijā noslēdza iepirkumu līgumu “Aktīvās atpūtas sporta preču ierīkošana Mežaparkā, Jēkabpilī” ar SIA ”Arena Sports”.

Šobrīd ir spēkā līguma garantijas nosacījumi: Darba kvalitātes garantijas termiņš ir divdesmit četri mēneši, un tas sākās no 2016.gada 15.augusta. Šajā termiņā konstatētos defektus ( t.sk. defektus, kas attiecas uz iekārtu kvalitāti) izpildītājs novērš par saviem līdzekļiem pasūtītāja noteiktā termiņā.
Pēc iekārtu uzstādīšanas un to trīs mēnešu intensīvas lietošanas 2016.gada 8.novembrī firmai tika nosūtīta vēstule ar novēršamiem defektiem. Tas tika izpildīts.

2017.gada 3.aprīlī firmas pārstāvis apsekoja trenažierus, konstatēja jaunus defektus un divu mēnešu laikā sola tos novērst."

Aculiecinieka video un foto.

 

{videobox}wo_K7ZZW-nU{/videobox}

Komentāri (0-6/6)

  • Koko
    02.07.2018 18:34
    Šie trenažieri ir skaisti, laba ideja, bet izpildījums, diemžēl nepārliecina. Lai trenažieris trenētu, ir jābūt pretestībai - lielākoties kādiem smagumiem. Vienkārša kustēšanās, labākajā gadījumā trenē tikai sirdi, tas ir sauktais "kardio' treniņš. Vai pirms trenažieru izvietošanas kādam sporta zinātājam nejautāja par kvalitāti un jēgu?
  • HE HE
    02.07.2018 18:34
    Jau pērn, rudenī, vismaz viens bija izgājis no ierindas.
  • Mans viedoklis
    02.07.2018 18:34
    Drīzākais kamēr brīvdienas - atbildes i nebūs... :)
  • takgsk
    02.07.2018 18:34
    par garantiju atbildīgs darbu veicējs līgumā atrunātā laika posmā
    var būt, ka garantija jau ir beigusies, tādā gadījumā atbildīgā nav, bet tad attiecīgajai atbildīgajai struktūrvienībai būtu jālemj par remontdarbiem un finansējuma nodrošinājumu
    tas viss pie nosacījuma, ja vispār grib remontēt
    ja negrib remontēt, tad tas radīs negatīvu priekšstatu atbildīgajai struktūrvienībai, tās vadībai no nodokļu un ekspluatētāju puses
  • Mārīte
    02.07.2018 18:34
    MK Dizains montēja?
  • Mārıte
    02.07.2018 18:34
    Vai normālas žurnālistikas darbs, nebūtu sniegt atbildes uz jautājumiem? Nevis tikai tos uzdot un atstāt jautājumu atklātu? Un šajā gadıjumā pat jautājums nav Jùsu!

Atstājiet komentāru