2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Jēkabpilī regulāri nedarbojas lifts pie Sociālā dienesta ēkas

Jēkabpilī regulāri nedarbojas lifts pie Sociālā dienesta ēkas

Šajās dienās kārtējo reizi bija salūzis un nedarbojas lifts pie Sociālā dienestaJēkabpilī, Brīvības 45. Tas liedz cilvēkiem ar īpašām vajadzībām jeb ratiņkrēslos nokļūt sociālajā dienestā, kā arī uz nodarbībām biedrībā “Cerību sala”. Jēkabpils domes amatpersonas informē, ka lifts tiek labots.

Jau ziņots, ka šis lifts nedarbojas regulāri un tam nepārtraukti tiek veikti dažādi remontdarbi. Jēkabpils domes speciālisti atzīst, ka kļūda pieļauta jau sākotnēji un iegādāts lifts, kas ir neatbilstošs Latvijas klimatiskajiem apstākļiem un ziemā aukstajā laikā regulāri iziet no ierindas, tas ietekmē lifta darbu arī citās sezonās.

Uz žurnālistu jautājumu, kāpēc tika iegādāts klimatiskajiem apstākļiem nepiemērots lifts, to šobrīd pašvaldības atbildīgās amatpersonas īsti paskaidrot nevar, norādot, ka uzticējās iepirkuma uzvarētājam un līdz šim arī nebijis pieredzes šādu liftu uzturēšanā un apklapošanā. Tāpat arī secināts, ka izdevīgāk būtu iegādāties jaunu liftu nevis regulāri remontēt esošo. Jauns lifts varētu izmaksāt aptuveni 45 tūkstoši eiro, pagaidām šim nolūkam naudas domes budžetā neesot.

Komentāri (0-3/3)

  • bebis
    02.07.2018 18:34
    Toties ,ar zeltu apkārušās, čigānietes priecīgi stāv pabalstu rindā pirmajā stāvā pie kases. Ārā viņas gaida vīri meršos un lexiņos..! Prieks par valsti...
  • Juris
    02.07.2018 18:34
    Kļūda pieļauta sākotnēji - atbildīgos amatos ir cilvēki, kuri cilvēku ar kustību traucējumiem vajadzībām iekārto telpas trešajā stāvā. Izveido problēmas un pēc tam ar tām varonīgi cīnās - "mēs taču strādājam".
  • aaaaa
    02.07.2018 18:34
    a 85k vērtai tualetei nauda ir :D

Atstājiet komentāru