2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Iedzīvotāji: Pils rajonā šogad zāle pļauta jau divas reizes (FOTO)

Iedzīvotāji: Pils rajonā šogad zāle pļauta jau divas reizes (FOTO)

Radio1.lv saņēma vēstuli no iedzīvotājiem Jēkabpilī, Pils rajonā, kas rakstīja, ka vēlas pateikt “Paldies” Pils rajona namu pārvaldei par sakopto mikrorajonu un aicināja redakciju aizbraukt un palūkot, kā tur izskatās.

Vēstulē rakstīts “kamēr visur citur pilsētā šovasar bieži dzird sūdzamies par nenopļautu zāli, Pils rajonā šajā sezonā tā nopļauta jau divas reizes.”

Aizbraucot uz Pils rajonu, Radio1.lv pārliecinājās, ka sacītais atbilst patiesībai. Sazinājāmies ar Pils rajona namu pārvaldes priekšnieku Mihailu Aleksejevu, kurš pastāstīja, ka zāle pie daudzdzīvokļu mājām un laukumos ap tām šogad pļauta gan maijā, gan jūnijā un, ja tiks pļauta arī trešo reizi.

M.Aleksejevs arī pastāstīja, ka Pils rajonā sākts arī daudzdzīvokļu māju balkonu remonts. Desmit jau ir atjaunoti. Līdzekļus šiem darbiem rod no mājas uzkrājuma. Tāpat arī šeit ir aizkrāsoti visi uz mājām uzzīmētie grafiti. To noņemšanai tika izmantotas dažādas metodes, tomēr atzīts, ka lētākā, ātrākā un līdz ar to labākā ir grafiti aizkrāsošana.

Protams, arī Pils rajonā ir teritorijas, kur zāle nav pļauta, bet tās nav Pils rajona namu pārvaldes apsaimniekošanā. Radio1.lv arī novēroja, ka šeit nepieciešams mikrorajona iekšējo ceļu remonts, daudzviet tie ir ļoti bedraini. Tāpat arī savu laiku ir nokalpojusi papeļu aleja un vecie koki būtu jānomaina pret jauniem.

Komentāri (0-2/2)

  • ivo
    02.07.2018 18:34
    Par kādiem līdzekļiem pļauj zāli Ādamsona saliņā katru nedēļu,vai pat divreiz nedēļā?
  • Jūtas vīlies
    02.07.2018 18:34
    Normāli citur jau divreiz nopļauj viestura/viesītes ielā vēljoprijām tāds zāles pleķis, ka bērnu var pazaudēt.

Atstājiet komentāru