2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Beāte: Kas ir atbildīgs par applūdušo jaunuzbūvēto futbola laukumu? (FOTO)

Beāte: Kas ir atbildīgs par applūdušo jaunuzbūvēto futbola laukumu? (FOTO)

Portāls Radio1.lv saņēma jēkabpilietes Beātes vēstuli, kura raksta: "Pie Jēkabpils Valsts ģimnāzijas uzņēmu pāris kadrus ar jauno sporta laukumu. Nedaudz esmu izbrīnīta, kādā kvalitātē tas viss ir uztaisīts, jo presē esmu dzirdējusi ziņas, ka izmaksas esot bijušas vērā ņemamas. Interesē, kur šim visam kvalitāte. Kas ir atbildīgs par applūdušo sporta laukumu - bēdīgi slavenie Jēkabpils Pakalpojumi? Interesanti, cik mēs, Jēkabpils iedzīvotāji, maksājam par kvadrātmetru applūstoša zāliena un celiņa? Pielikumā nosūtu bildes. "

Jēkabpilietes Beātes uzdotos jautājumus adresējām jaunā futbola laukuma būvniekiem. Atbildi sniedza SIA "Jēkabpils pakalpojumi" valdes priekšsēdētājs Jānis Hauka.

Jānis Hauka: "“Jēkabpils Valsts ģimnāzijas stadiona projekta risinājumi paredz, ka lietus ūdens tiek novadīts uz zaļo zonu, zem mākslīgā seguma izbūvēta drenu sistēma ar kolektoru, automašīnu stāvlaukumā vingrošanas sektorā un multifunkcionālajā laukumā lietus ūdens kanalizācija ar uztvērēj akām. Pie šādām lietus gāzēm zaļā zona, kas tikko izbūvēta, nespēj akumulēt tik lielu ūdens daudzumu, tāpēc arī šādas peļķes radās.

Mēģināsim iespēju robežās izmainīt projekta risinājumus šajās vietās, kur ūdens koncentrējās pie skrejceļiem, mainot slīpumu zaļajā zonā, bet vēlos uzsvērt, ka šobrīd paveiktie darbi ir esošā projekta risinājums un uz kādu brīdi šādas peļķes veidosies. Kad zaļajā zonā ieaugs zālājs ar sakņu sistēmu, šādu peļķu veidošanās riski būtiski samazināsies.”

 Aculiecinieces foto

Komentāri (0-8/8)

  • Zina
    02.07.2018 18:34
    Bet par to daži saņēma labas algas Jēkabpils pakalpojumos. Tāpēc arī tie objekti!
  • Gača
    02.07.2018 18:34
    Ne s*da neuzsūksies! Bet ziepju vārītājs tagad smejas bārdā!
  • no purva
    02.07.2018 18:34
    Glupības! Ja augsne pieblietēsies, tā ūdeni vēl vairāk nespēs uzsūkt. Kā vispār Jēkabpils pakalpojumi , kuri ir zem domes, un kuriem ir pavisam cita darba specifika, varēja vinnēt konkursā, ja darītājs faktiski bija ošukalns?
    Jau paliek smieklīgi! Nabaga Raivis!
  • Svētki
    02.07.2018 18:34
    man vēljoprojām sāp sirds par sētu? kas tie par projektētājiem, ka par šitādu naudu nevarēja sētu jaunuieprojektēt ? Lai gan atblidi jau redzam šajās fotogrāfijās..
  • Jēkabs
    02.07.2018 18:34
    Ja pieņems, tad ar visu ģimeni cietumā, plus mantas konfiskāciju!
  • Johans
    02.07.2018 18:34
    Beātis:
    Objekts vēl nav nodots ekspluotācijā.

    Zaļais tirdziņš vēl arī nav nodots,bet ielāps uz ielāpa salikts,
  • Beātis
    02.07.2018 18:34
    Objekts vēl nav nodots ekspluotācijā.
  • Skaras
    02.07.2018 18:34
    Vai šāda situācija bija paredzēta projektā, un notiks darbu pieņemšana nodošana?!

Atstājiet komentāru