2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Gājēja: Šim auto īpašniekam vajadzētu izteikt publisku "FUI"

Gājēja: Šim auto īpašniekam vajadzētu izteikt publisku "FUI"

Portāls Radio1.lv saņēma vēstuli no jēkabpilietes, kas izteica sašutumu par autovadītāju, kurš regulāri savu auto atstāj uz gājēju ietves, tā traucējot pārvietoties gājējiem. Vēstulei bija pievienotas arī fotogrāfijas no notikuma vietas.

Lūk, ko raksta Signe: "Jautājums, vai Jūs varētu noskaidrot ar kādām privilēģijām, šis auto īpašnieks regulāri savu spēkratu novieto uz gājēju ietves Brīvības iela pie uzņēmuma ZedNet? Ir arī citi auto, kas šo vietu izmanto kā stāvvietu, bet Volvo, to dara regulāri. Tur pat ir diezgan plaša stāvvieta, bet nē jānostājas tieši tur kur pārvietojas gājēji. Piemēram māmiņa ar bērnu ratiem tur garām nevar tikt. Varbūt ar Jūsu starpniecību šim auto īpašniekam var izteikt publisku "FUI"?”

Signes atsūtītos foto nosūtījām Jēkabpils pilsētas pašvaldības poicijai. Tās priekšnieks Indulis Surkulis Radio1.lv sacīja, ka policija noskaidrojusi volvo īpašnieku un viņam izteikts mutvārdu aizrādījums. Šī auto īpašnieks sniedzis arī paskaidrojumu pašvaldības policijai un solījis, ka turpmāk savu auto uz ietves nenovietos. Indulis Surkulis piebilda, ja būtu fiksēts datums un laiks šim pārkāpumam, proti, kurā brīdī volvo atradās uz gājēju ietves, kad auto tika nobildēts, tad auto īpašnieks būtu saņēmis sodu. Taču viņš esot savu vainu sapratis un policijai solījis ievērot noteikumus.

 

Komentāri (0-3/3)

  • Andruha
    02.07.2018 18:35
    Oi katru dienu tur auto nestav...tikai paši meklējāt citiem cilvēkiem problēmas..besi ara..nav vietas ar ratiem tikt garam...mulkibas
  • šofers
    02.07.2018 18:35
    Telefonā foto taču fiksējas gan laiks, gan datums, ko tas Surkulis muld? Būtu sazinājies ar foto īpašnieci, noskaidrojis un sodījis. Vēl uz Rīgas ielas, uz Līvānu pusi, mašīnas tiek nosviestas uz gājēju pārejas gadiem. Cilvēkiem jāiet garām pa ielas braucamo daļu. Kāpēc šiem pārkāpējiem netiek piemēroti ne brīdinājumi, ne sodi? Vajadzēs nofotografēt!
  • Anete
    02.07.2018 18:35
    Man dzīvojot netālu un ejot uz pilsētu ar bērnu ratiem,nav iespējams tikt garām šim auto! Tas tur tiek novietots katru dienu! Ar dusmām spraucos garām! Tā vien niez kāja iespert pa spoguli!

    Arī man ir Foto, jau gribēju zvanīt PP

Atstājiet komentāru