2024.gada 17. aprīlis

Rūdis, Rūdolfs, Viviāna

Iedzīvotāja: Elektriķi sacīja, lai pēc remontdarbiem atstāto valni nolīdzinam ar grābekli

Iedzīvotāja: Elektriķi sacīja, lai pēc remontdarbiem atstāto valni nolīdzinam ar grābekli

Ar portālu Radio1.lv sazinājās iedzīvotāja no Ogres ielas Jēkabpilī un stāstīja, ka nesen šeit strādājuši elektriķi, ievelkot komunikācijas. Pēc veiktajiem darbiem Ogres ielas malā palicis izrakto zemju valnis. Turklāt šajā vietā zeme ir smaga, atstāto zemes valni veido māls, radzes un akmeņi.

Kad iedzīvotāji jautājuši strādniekiem, kad to nolīdzinās, tie atbildējuši, ka darbi pabeigti un valnis paliks, ja nepatīkot, tad varot to paši nolīdzināt ar grābekli. Iedzīvotāja bija neizpratnē vai tiešām uzņēmumam pēc darbu veikšanas iela nav jāatstāj kārtībā.

Tiekoties ar vietējiem medijiem preses konferencē Jēkabpils Pilsētvides departamenta direktors Raits Sirmovičs sacīja, ka šis objekts vēl nav nodots ekspluatācijā. Pilsētas atbildīgie dienesti to vēl neesot pieņēmuši. Viņš sacīja, ka šajā vietā darbus veica A/S “Sadales tīkls” un iela ar šādu valni nepalikšot, tas tikšot nolīdzināts. Sirmovičs arī piebilda, ka šādos gadījumos iedzīvotājiem jāzvana un jāziņo pašvaldības vienas pieturas aģentūrai nevis jāklausās, ko stāsta strādnieki, kas veic darbu. Viņiem nepiederot pēdējais vārds.

Komentāri (0-1/1)

  • ah haah ha
    02.07.2018 18:37
    veči labi pajokoja, a tantiņa pieņēma par pilnu.

Atstājiet komentāru