2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Aculiecinieces: Kas noticis ar podu pilsētas tualetē?

Aculiecinieces: Kas noticis ar podu pilsētas tualetē?

Radio1.lv saņēma divu jēkabpiliešu – Aijas un Elīnas iesūtītus fotoattēlus, kas tapuši pilsētas svētku naktī, kuros redzami podi pilsētas tualetē Viestura ielā.

Vienā no attēliem redzams standarta izmēra pods, bet otrā ļoti zems pods, it kā iegrimis grīdā, kas pieaugušam cilvēkam sniedzas nedaudz virs potītēm un tādu lietot ir ļoti neērti. Jēkabpilietes vēlējās noskaidrot, kāpēc pilsētas publiskajā tualetē ir šis mazais pods un kam tas domāts? Bērniem? Ja bērniem, tad kāpēc, jo nekur citur puibliskajās tualetēs tādu nav ne Latvijā, ne ārvalstīs un vai tādā gadījumā šis būtu ekskluzīvais Jēkabpils piedāvājums.

Saņemtās bildes pārsūtījām Jēkabpils pašvaldības specialistiem un lūdzām sniegt skaidrojumu. Atbildēja SIA “Jēkabpils pakalpojumi” valdes priekšsēdētājs Jānis Hauka, jo viņa vadītais uzņēmums apsaimnieko pilsētas publiskās tualetes.

Jānis Hauka sacīja, ka nebija informēts par šādu situāciju, jo dāmu tualeti neapmeklējot. Viņš skaidroja, ka pods nav domāts bērniem, bet gan ir iegrimis grīdā, jo veicot šeit remontdarbus un grīdas betonēšanu, tas vienkārši neesot pacelts uz augšu. Grīda kļuvusi augstāka, pods palicis kur bijis. Jānis Hauka sacīja, ka tiks sastādīta tāme un aprēķinātas darbu izmaksas un pods pacelts normālā līmenī. Darbus SIA “Jēkabpils pakalpojumi” veikšot divu nedēļu laikā.

Attēlā: salīdzināti divi podi - zemais un normālais pilsētas publiskajā tualetē Viestura ielā.

Atstājiet komentāru