2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Jēkabpils domē divi politiskie spēki noslēguši savstarpējo sadarbības līgumu

Jēkabpils domē divi politiskie spēki noslēguši savstarpējo sadarbības līgumu

Jēkabpils domes koalīcijas partijas “Saskaņa”, ko pārstāv Jēkabpils mēra vietnieks Andris Rutko un deputāts Andrejs Gavrilovs un partija “Gods kalpot Latvijai”, ko pārstāv deputāts Aivars Kraps, kas nesen pievienojās koalīcijai, ir noslēgušas sadarbības līgumu par darbošanos komandā pašvaldībā, īstenojot savus solījumus vēlētājiem.

Andris Rutko sarunā ar Radio1 sacīja, ka Jēkabpils domi pēdējā laikā skārušas dažādas negācijas par kurām liecina arī publikācijas dažādos medijos un bijusi vēlme mainīt situāciju, saliedējot deputātus. Sarunas par iespējamu sadsarbību ar deputātu Krapu notikušas jau kādu laiku, bet līgums noslēgts dienā, kad viņš parakstījis koalīcijas līgumu. Rutko uzsvēra, ka gan Saskaņas deputātiem, gan Krapam esot līdzīgs redzējums uz darbiem, kas paveicami pilsētā un ir solīti vēlētājiem. Tāpat arī svarīgs ir atbalsts, pieņemot pašvaldībai būtiskus lēmumus.

Arī deputāts Aivars Kraps Radio1.lv sacīja, ka sadarbības līgums ar “Saskaņu” noslēgts, jo abiem politiskajiem spēkiem ir līdzīgs redzējums par darbiem, kas paveicami pilsētas labā un, kas solīti programmās vēlētājiem. Kā piemēru Aivars Kraps minēja solījumu niodrošināt bezmaksas sabiedrisko transportu pilsētā sociāli neaizsargātākajām sabioedrības grupām – pensionāriem un bērniem, kas nozīmē, ka pakalpojums tiktu nodrošināts visiem pensijas vecuma cilvēkiem un skolēniem līdz 12.klasei. Aivars Kraps arī norādīja, ka koalīcija, vērtējot no politisko spēku spektra sastāv no septiņām partijām un šāds sadarbības līgums svarīgs, lai nodrošinātu vēl lielāku vienotību. Turklāt viņš no sava politiskā spēka ir viens un svarīgu lēmumu pieņemšanā ir vajadzīgs atbalsts, ko šī triju deputātu savienība nodrošināšot. Abu politisko spēku sadarbība, kas noslēgta ir tikai sadarbība starp Jēkabpils domes deputātiem nevis abiem politiskajiem spēkiem Latvijā.

Komentāri (0-1/1)

  • Vietējais
    02.07.2018 18:37
    Jūdasa graši....

Atstājiet komentāru