2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Jēkabpilī norisināsies diskusija Valsts autoceļu tīkls Zemgalē – šodien un rīt!

Jēkabpilī norisināsies diskusija Valsts autoceļu tīkls Zemgalē – šodien un rīt!

Piektdien, 1. jūnijā, plkst. 12:00 Jēkabpilī, Krustpils kultūras namā, Rīgas ielā 212, satiksmes ministrs Uldis Augulis (SM), VAS “Latvijas Valsts ceļi” (LVC) valdes priekšsēdētājs Jānis Lange, VAS “Latvijas autoceļu uzturētājs” (LAU) valdes priekšsēdētājs Raitis Nešpors un Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis tiksies ar Zemgales reģiona uzņēmējiem un pašvaldību pārstāvjiem.

Satiksmes ministrijas (SM) un Jēkabpils pilsētas domes organizētajā pasākumā “Valsts autoceļu tīkls Zemgalē – šodien un rīt!” LAU un LVC vadība detalizēti informēs par situāciju uz ceļiem visā Zemgales reģionā un katrā pašvaldībā, tai skaitā, par plānotajiem remontdarbiem 2018./2019. gadā.

Pēc ministra un iestāžu informatīvajām prezentācijām sekos diskusija, kurā uzņēmējiem un pasākuma dalībniekiem būs iespēja uzdot interesējošos jautājumus.

Plānots, ka LVC prezentēs plānotos remontdarbos, kā arī informēs par īstenoto autoceļu inventarizāciju un autoceļu posmiem, kuriem plānots mainīt pārvaldes formu.

Savukārt LAU informēs par valsts autoceļu kompleksās ikdienas uzturēšanas darbiem vasaras sezonā.

Tiks pārrunāta arī reģionos būtiskākā problēma – grants ceļu stāvoklis un plānotie risinājumi situācijas uzlabošanai.

Aicinām uzņēmējus, interesentus un žurnālistus uz tikšanos Jēkabpilī, Krustpils kultūras namā, Rīgas ielā 212, plkst. 12:00. Ierašanās no plkst.11.30.

Vairāk informācijas:
Liene Užule
Ministra padomniece komunikācijas jautājumos
Tālr.: 26519920
e-pasts: Liene.Uzule@sam.gov.lv

Atstājiet komentāru