2024.gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Jēkabpils dzīvnieku patversmē uzstādītas jaunas suņu būdas

SIA “Jēkabpils pakalpojumi” šonedēļ veikuši vairākus uzlabojumus Jēkabpils dzīvnieku patversmē. Ir demolētas vecās suņu būdas un uzstādītas jaunas, kā arī atjaunotas un uzstādītas informatīvās zīmes ar dzīvnieku patversmes darba laiku un kontakttālruņiem. Septembra sākumā uzlabota arī Jēkabpils dzīvnieku patversmes mājas lapa www.jekabpilspatversme.lv - tagad tajā iespējams apskatīt visus dzīvnieciņus, kuri meklē jaunas mājas.

Dzīvnieku patversmes voljēros kopumā uzstādītas 4 suņu būdas- divas lielās būdas, kas paredzētas kucītēm un to mazuļiem, kā arī divas mazās būdas. Arī ārpus voljēriem būdas tiek pamazām atjaunotas vai nomainītas.

Jēkabpils dzīvnieku patversmē atbildīgus un gādīgus saimniekus šobrīd gaida 15 suņi un vairāki desmiti kaķu. Patversmes dzīvnieki nepārdodas, iedzīvotāji tos var adoptēt bez maksas vai par brīvi izvēlētu ziedojumu.

Iedzīvotājiem ir iespēja palīdzēt patversmes mīluļiem arī ziedojot.

Ziedojumu konts: LV80UNLA0009003467779,"

A/S SEB banka
PVN Reģ.Nr. LV45403006010

Aicinām iedzīvotājus dzīvnieku patversmei ziedot suņu vai kaķu barību, kā arī dažādas segas, paklājiņus, lai suņukiem jaunajās būdās ir ērtāk gulēt!

SIA “Jēkabpils pakalpojumi” saka lielu paldies visiem, kas jebkādā veidā ir palīdzējuši Jēkabpils dzīvnieku patversmei!

Informāciju sagatavoja:
SIA “Jēkabpils pakalpojumi”
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Ieva Gādmane