2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Aicina Jēkabpils uzņēmējus, biedrības un organizācijas radīt Ziemassvētku noskaņu pilsētā

Aicina Jēkabpils uzņēmējus, biedrības un organizācijas radīt Ziemassvētku noskaņu pilsētā

Decembris Jēkabpils pilsētā iesāksies ar pilsētas lielās svētku egles iedegšanu Vecpilsētas laukumā. Šogad 8.decembrī, iedegsim ne vien centrālo pilsētas egli, bet, īpašas akcijas “Mana egle ir Tava egle” laikā, pārvērtīsim Kena parku īpašā egļu stāstā.

Jēkabpils pilsētas pašvaldība aicina uzņēmējus, biedrības un organizācijas jau laicīgi ietērpt mūsu pilsētu Ziemassvētku rotā un papildināt Kena parku ar savu, īpaši šiem svētkiem veidoto vai rotātu egli. Aicinām rotāt veidot egles dažādās formās, krāsās un no dažādiem materiāliem, radot tās kā īpašus dizaina objektus, kas izskatīsies skaisti ne vien dienas gaišajā laikā, bet arī vakara un nakts stundās.

Skaistāko egli noteiks pilsētas iedzīvotāji balsošanas kārtībā. Iedzīvotāju vidū atzītāko egļu autori saņems vērtīgas pārsteiguma balvas no Jēkabpils pilsētas pašvaldības un tiks īpaši sumināti 8.decembrī Jēkabpils centrālās egles iedegšanas pasākumā uz Vecpilsētas laukuma.

Lai pieteiktos dalībai konkursā vai uzdotu sev interesējošos jautājumus, aicinām rakstīt e-pastu uz san@jekabpils.lv vai zvanīt uz tālr. 65207319.

Kopā radīsim svētku noskaņu pilsētā!

Informāciju sagatavoja
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļa

Atstājiet komentāru