2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpilī Ziemassvētku egli iedegs 8.decembrī

Jēkabpilī Ziemassvētku egli iedegs 8.decembrī

Šogad Jēkabpils Vecpilsētas laukumā Ziemassvētku galvenā egle iemirdzēsies jau 8. decembrī. Gaismiņas eglē tiks iedegtas plkst. 17.00, pēc tam ikvienu aicinām izbaudīt “Pasaku nams” koncertprogrammu ģimenēm “Šreka Ziemassvētki”.

Šajā dienā ne tikai iedegsim centrālo pilsētas egli, bet arī īpašas akcijas “Mana egle ir Tava egle” laikā pārvērtīsim Kena parku īpašā egļu stāstā. No plkst. 12.00 līdz 16.00 Kena parkā darbosies Ziemassvētku tirdziņš, kurā būs iespējams nopirkt piparkūkas, kādu siltu dzērienu, koka rotaļlietas, adījumus un citas mīļas un jaukas Ziemassvētku lietas.

Savukārt plkst. 13.00 Kena parkā tiks atklātas Jēkabpils uzņēmēju, organizāciju un biedrību izrotātās egles. Eglītes apskatīt aicinās pasaku tēli, kas līdz plkst. 16.00 darbosies Kena parka estrādē. Ikviens mazais jēkabpilietis aicināts izjust īstu “Ziemassvētku pasaku” – spēlēties, jautroties un rotaļāties kopā ar bērnu attīstības un atpūtas centra “Palla” pasaku tēliem Tīģerīti un Vinniju Pūku. Visi interesenti varēs tikties ar Ziemassvētku vecīti, ar kuru būs iespēja nofotografēties. Jau pēc mirkļa Jēkabpils Mākslas skolā bez papildu samaksas šo svētku foto kartiņu varēs saņemt drukātā veidā. Kā arī pasākuma laikā apmeklētāji varēs piedalīties dažādos konkursos.

Jēkabpils pilsētas pašvaldība aicina uzņēmējus, biedrības un organizācijas jau laicīgi ietērpt mūsu pilsētu Ziemassvētku rotā un papildināt Kena parku ar savu, īpaši šiem svētkiem veidoto vai rotātu egli. Skaistāko egli noteiks pilsētas iedzīvotāji balsošanas kārtībā. Iedzīvotāju vidū atzītāko egļu autori saņems vērtīgas pārsteiguma balvas no Jēkabpils pilsētas pašvaldības un tiks īpaši sumināti 8. decembrī Jēkabpils centrālās egles iedegšanas pasākumā uz Vecpilsētas laukuma.
Pasākums bez ieejas maksas.

 

Atstājiet komentāru