2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpils domē darbu sāk jauna deputāte - Signe Bērziņa

Jēkabpils domē darbu sāk jauna deputāte - Signe Bērziņa

No šodienas Jēkabpils domē darbu sāk jauna deputāte Signe Bērziņa (KPV LV).

Jēkabpils vēlēšanu komisijas 9.novembra sēdē tika lemts par deputātu kandidātu, kas uzaicināms stāties Kaspara Ģirģena vietā Jēkabpils pilsētas domē, informē Jēkabpils pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļa.

2017.gada pašvaldību vēlēšanās Kaspars Ģirģens tika ievēlēts no partijas “KPV LV”. Uz pilsētas domes deputāta vietu stāties aicināta tika kandidāte, kas saņēma nākamo lielāko balsu skaitu – Signe Bērziņa. Signe Bērziņa pašvaldībā iesniedza apliecinājumu par piekrišanu stāties bijušā domes deputāta vietā. Saņēmis apliecinājumu par piekrišanu stāties Kaspara Ģirģena vietā, domes priekšsēdētājs par to sniedza informāciju 22.novembra domes sēdē. Ar brīdi, kad informācija par to sniegta domes sēdē, Signei Bērziņai sākas deputātes pilnvaras Jēkabpils pilsētas domē.


Saskaņā ar centrālās vēlēšanu komisijas publiskoto informāciju 2017.gadā notikušajās pašvaldību vēlēšanās Signe Bērziņa ieguva otru lielāko vēlētāju balsu skaitu no "KPV LV" saraksta Jēkabpilī uzreiz aiz Ģirģena. Signe Bērziņa pašvaldību vēlēšanās bija saņēmusi 648 vēlētāju balsis. Viņa bija saņēmusi arī 105 plusiņus un tikusi svītrota 19 reizes. Kā liecina uz pašvaldību vēlēšanām apkopotā CVK informācija, Signe Bērziņa ir biedrības JJSK jeb Jēkabpils Jātnieku sporta kluba valdes locekle.

Komentāri (0-1/1)

  • bebis
    05.12.2018 17:29
    Cilvēki, attopieties! Kaspars Ģirģens būšot Gobzemja valdības Finanšu ministrs..!

Atstājiet komentāru