2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Aktualizētā informācija par konkursa “Mana egle Tava egle” norisi

Aktualizētā informācija par konkursa “Mana egle Tava egle” norisi

Decembris Jēkabpils pilsētā iesāksies ar pilsētas lielās svētku egles iedegšanu Vecpilsētas laukumā. Šogad 8.decembrī, iedegsim ne vien centrālo pilsētas egli, bet, īpašas akcijas “Mana egle ir Tava egle” laikā, pārvērtīsim Kena parku īpašā egļu stāstā.

Jēkabpils pilsētas pašvaldība aicina uzņēmējus, biedrības un organizācijas jau laicīgi ietērpt mūsu pilsētu Ziemassvētku rotā un papildināt Kena parku ar savu, īpaši šiem svētkiem veidoto vai rotātu egli. Aicinām rotāt un veidot egles dažādās formās, krāsās un no dažādiem materiāliem, radot tās kā īpašus dizaina objektus, kas izskatīsies skaisti ne vien dienas gaišajā laikā, bet arī vakara un nakts stundās. 

Skaistāko egli noteiks speciāli šim konkursam izveidota komisija un pilsētas iedzīvotāji balsošanas kārtībā. Konkursa pirmās vietas ieguvēji saņems naudas balvu 200 euro apmērā, 2. vieta – 100 euro, savukārt, trešā vieta - 50 euro, iedzīvotāju balsojuma Grand prix ieguvēji saņems 300 eur lielu naudas balvu. 
Lai pieteiktos dalībai konkursā aicinām rakstīt e-pastu uz san@jekabpils.lv vai zvanīt uz tālr. 65207319. 

Lai noskaidrotu egļu uzstādīšanas tehniskos jautājumus aicinām sazināties ar Jēkabpils pilsētas pašvaldības Vecāko ainavu arhitekti Sintiju Pastari, zvanot uz tālr. 27263330 vai rakstot e-pastu uz sintija.pastare@jekabpils.lv

Kopā radīsim svētku noskaņu pilsētā!

Informāciju sagatavoja
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļa

Atstājiet komentāru