2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Noslēdzies konkurss “Mana egle ir tava egle”

Noslēdzies konkurss “Mana egle ir tava egle”

Jēkabpils pilsētas pašvaldība konkursa “Mana egle ir Tava egle” ietvaros aicināja uzņēmējus, biedrības un organizācijas ietērpt mūsu pilsētu Ziemassvētku rotā un papildināt Kena parku ar savu, īpaši šiem svētkiem veidoto vai rotātu egli.

Dalībai konkursā pieteicās 10 Jēkabpils biedrības, iestādes un uzņēmumi: P.i.i. “Zvaigznīte”, sporta preču veikals “Fans”, DUS “Circle K Jēkabpils”, biedrība “Sporta deju klubs Liberta”, Jēkabpils NVO resursu centrs, jauno māmiņu biedrība “Atspulgs”, SIA “Jēkabpils pakalpojumi”, SIA “JK Namu pārvalde”, laikraksts “Brīvā Daugava” un biedrība “Domus”.

Kā jau iepriekš tika ziņots, balsojums tika dalīts divās daļās. Vienu balsojumu - Grand Prix - noteica iedzīvotāji (summējot 24 stundu balsojumu sociālā tīkla Facebook Jēkabpils profilā un balsojumu urnās, kas tika izdarīts  uz vietas Kena parkā), otru balsojumu - 1., 2., 3. vietu - vērtēšanas komisija. 
Grand Prix, kuru noteica tikai iedzīvotāji, saņēma DUS “Circle K”, kas kopvērtējumā saņēmuši 812 balsis.

Pēc vērtēšanas komisijas vērtējuma, ar vienādu punktu skaitu 1. vietu ieguva SIA “Jēkabpils pakalpojumi” un SIA “JK Namu Pārvalde”, 2.vietu biedrība “Liberta” un 3.vietu jauno māmiņu biedrība “Atspulgs”.

Pateicamies ikvienam par dalību konkursā un ziemassvētku sajūtas radīšanu pilsētā! 

Informāciju sagatavoja
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļa

Atstājiet komentāru