2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Koplietošanas telpas Draudzības alejā 8 kļuvušas mājīgas un mūsdienīgas

Draudzības alejas 8.mājas iedzīvotāji ir ieguvuši gaišas, mājīgas un mūsdienīgas koplietošanas telpas – gada pirmajos mēnešos tajās veikts kosmētiskais remonts.

No griestiem un sienām notīrīts vecais krīta balsinājums, kā arī veikti gruntēšanas, špaktelēšanas un slīpēšanas darbi. Sienas un griesti nokrāsoti ar ūdens emulsijas krāsu, daļēji nošpaktelēts sienas panelis, kas pēc tam nokrāsots. Nokrāsoti arī elektrosadales skapji, margas un vējtveru durvis. Vēl iedzīvotājus priecē jaunas pastkastītes un restaurētas durvis.

SIA JK Namu pārvalde ražošanas daļas vadītājs Ingus Geistarts stāsta, ka koplietošanas telpu remontu, kas sākās janvārī un beidzās februārī, veica vietējā SIA „Easywood”. Daudzdzīvokļu mājai Draudzības alejā 8 ir četras ieejas un 54 dzīvokļi, no kuriem lielākā daļa (50) ir privatizēti.

Noslēgumam tuvojas remonts koplietošanas telpās Draudzības alejā 26, savukārt Draudzības alejā 10 vēl jārestaurē vējtveru durvis. Remontdarbi notiek arī Draudzības alejā 24, Krasta ielā 63 un Jaunajā ielā 24 un 31c. Vēl paredzēts remontēt koplietošanas telpas Rīgas ielā 190a, Palejas ielā 9, 11 un 13.  

Draudzības alejas 8.mājas iedzīvotāji, izrādot iniciatīvu un veicot uzkrājumus, ir ieguvuši gaišas, mājīgas un mūsdienīgas koplietošanas telpas, tāpēc aicinām arī citu māju dzīvokļu īpašniekus būt aktīviem un lemt, ko remontēt un kā uzturēt savu ēku! Namu pārvalde kā apsaimniekotājs veiks to, ko būsiet uzticējuši jūs!


SIA JK Namu pārvalde

Atstājiet komentāru