2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Attīstīsim Jēkabpili vēl labāku!

Attīstīsim Jēkabpili vēl labāku!

Sveicināti, jēkabpilieši!

 

Vēl pirms 20 gadiem mūsu pilsēta bija rūpnieciski attīstīta, bija Jēkabpils cukurfabrika, Dzelzsbetona rūpnīca, Jēkabpils „Dolomīts”, „Lauktehnika”, autotransporta uzņēmums „AK-8”, Autoelektroaparātu rūpnīca AEP, Naftas bāze, bijām nodrošināti ar darbu.

 

Pilsētas labo pārmaiņu sauklis jau sen zaudējis savu jēgu, jo nekādas pārmaiņas nenotiek. Bezdarbs pieaug, iedzīvotāji pamet pilsētu, meklējot darbu Rīgā vai Eiropā. Ražošana iznīcināta, bet pirms kārtējām vēlēšanām top jauns veikals „Maxima”, kurš pieder Lietuvas izcelsmes kapitālam, nevis pašmāju uzņēmējiem.

Jēkabpils var zaudēt lielās pilsētas statusu, jo trūkst 5 tūkstošu iedzīvotāju, lai statuss saglabātos. To varētu darīt, apvienojoties ar blakus pagastiem.

 

Sen laiks domāt un darīt, lai Jēkabpils atjaunotu rūpniecisko attīstību, piesaistot Eiropas Savienības līdzekļus jaunu projektu un ražošanas jaudu atvēršanai, dodot priekšroku pašmāju uzņēmējiem, attīstot vietējās idejas, kuru mums netrūkst.

 

Pašvaldībai jāpastiprina aktīva dalība jaunu darba vietu veidošanā, samazinot zemes un īpašuma nodokli, padarot pilsētu pievilcīgāku investoriem. Jēkabpils ir ļoti izdevīgā ģeogrāfiskā stāvoklī, mēs to neprotam izmantot. Jāliek uzsvars uz ražošanu, neaizmirstot par tranzīta servisu, tūrismu.

 

Ļoti gribētos redzēt pilsētas cilvēkus ar smaidošām un laimīgām sejām.

Par nākotni mums jādomā kopā. Izvēlieties, balsojiet, bet mēs strādāsim vairāk, lai  pilsētā būtu labāk!

 

Reklāmu apmaksā Sociāldemokrātiskā partija „SASKAŅA”

Atstājiet komentāru