2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

Dažas dejas, kā atzīmēt attiecību jubilejas un īpašos mirkļus

Dažas dejas, kā atzīmēt attiecību jubilejas un īpašos mirkļus

Satikšanās diena, pirmais skūpsts, pirmais randiņš, attiecību gada jubileja — tās ir tikai dažas no dienām, ko gribam paturēt mīļā piemiņā, iemūžināt un arī atzīmēt. Iemeslu svinēt nekad nevar būt par daudz.

Tāpēc šoreiz dalāmies ar idejām, kā atzīmēt un svinēt attiecību jubilejas un īpašās dienas ne tikai tiem pāriem, kuri ir oficiāli precējušies un atzīmē kāzu jubilejas. Attiecību modeļi var būt dažādi, tāpēc katram ir savas nozīmīgās dienas, atmiņas un notikumi, ko atcerēties. Noderīgas idejas attiecību īpašo mirkļu svinēšanai apkopojis dāvanu serviss “Lieliska Dāvana”, kas, sadarbojoties ar uzņēmējiem visā Latvijā, piedāvā vairāk nekā 1000 dāvanas dažādām dzīves situācijām un notikumiem.

  • Romantiskas vakariņas

Kopīgas vakariņas ārpus māja jau ir klasisks romantiskais žests, kas būs piemērots jebkuriem svētkiem un īpašai diena. Tā būs laba izvēle, ja esat pārāk aizņemti, lai ieplānotu kaut ko citu. Pāris stundas, ko nesteidzīgi pavadīt restorāna, var izbrīvēt jebkurā laikā un vietā. Reizēm arī nav vajadzīgs nekas cits kā uzticēšanās klasiskam romantiskajam žestam. Vakariņas var būt gan kā pārsteigums otrai pusītei, gan varat vienoties, kurā vietā rezervēt galdiņu.

  • SPA pārim

Ikdienas skrējienā jau nemaz nesanāk būt kopā tik daudz, cik gribētos. Tāpat piezogas arī rutīna. Attiecību jubilejas ir lieliska iespēja notraust putekļus no savas mīlestības un ļauties kopīgai un romantiskai atpūtai. SPA pārim būs īsti piemērots variants, jo šajā pakalpojumu jomā ir tiešām plašs piedāvājums dažādās Latvijas vietās, tāpēc var atrast SPA pārim, kurš būs jums piemērotākais gan ģeogrāfiskajā, gan cenas ziņā. Ja laiks un finanses atļauj, tad var izvēlēties arī SPA diviem ar nakšņošanu, lai atpūstos tā kārtīgi.

  • Kopīga fotosesija

Vai jums kā pārim ir skaistas kopīgās bildes, ko varētu arī izdrukāt un ielikt rāmītī? Tagad, kad vairums fotogrāfiju tiek uzņemtas viedtelefonos, profesionālu bilžu ģimenes foto arhīvos kļūst arvien mazāk. Īpašas dienas ir piemērotas, lai tās atzīmētu ar romantisku fotosesiju. Izmantojiet profesionāla fotogrāfa pakalpojumus, lai tiktu pie lieliskām pāra bildēm.

  • Mini ceļojums

Tikai vienas vai divu dienu ceļojums būs īsta atelpa no ikdienas, tas atsvaidzinās emocijas un jūtas, sniegs mazliet bezrūpības. Tie ir mazie mirkļi, kas veido attiecības un kopīgās atmiņas. Tāpēc izmantojiet nedēļas nogali, lai noorganizētu sev un mīļotajam cilvēkam mazu ceļojumu — tepat pa Latviju vai uz kādu kaimiņu zemi.

  • Kopīgs pārgājiens un pikniks

Kopīgas fiziskās aktivitātes vienmēr ir laba doma. Varat atzīmēt jubileju, dodoties pārgājienā pa interesantu maršrutu, noorganizējiet piedzīvojumu dabā, iekļaujiet tajā arī pikniku svaigā gaisā. Tā būs lieliska diena, kas pavadīta kopā un aktīvi.

  • Personalizētu rotu iegāde

Ja šī ir viena no jūsu pirmajām attiecību jubilejām un jums vēl nav savu īpašo elementu, kas simbolizē jūsu attiecības, tad varat jubileju atzīmēt, pasūtot sev īpašus personalizētus simbolus, kas jūs vienos kā pāri. Tas, ka vēl nedomājat par kāzām un laulību gredzeniem, nenozīmē, ka nevarat nēsāt oriģinālas aproces vai kulonus, kas ir jūsu savienības simbols.

 

Atstājiet komentāru