2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Ietaupi vietu, izvēloties iebūvējamo sadzīves tehniku

Ietaupi vietu, izvēloties iebūvējamo sadzīves tehniku

Plāno iekārtot jauno virtuvi vai arī vēlies paplašināt esošo telpu? Iebūvētā sadzīves tehnika ir labs risinājums gadījumos, kad vēlies ietaupīt vietu.

Veļas mašīnas, trauku mazgājamās mašīnas, plīts virsmas, cepeškrāsnis un ledusskapji – tas viss mūsdienās ir pieejams arī iebūvējamā formā, piemēram, interneta veikals 220.lv piedāvā ļoti plašu iebūvējamās tehnikas klāstu. Atliek tikai saprast, kā tā var noderēt tieši Tev.

Kādēļ izvēlēties iebūvējamo sadzīves tehniku?

  • Ietaupi vietu uz galda un virtuves virsmas – mikroviļņu krāsnis un plītis var atrasties pilnīgā harmonijā, blakus vai viena virs otras, iebūvētas telpas sienā;

  • Padari virtuvi funkcionālāku – iebūvēta cepeškrāsns acu līmenī nozīmē to, ka Tev vairs nebūs jāliecas katru reizi, lai pārbaudītu, kā cepas ēdiens;

  • Neizbojā vienotu stilu – vairs nav jāuztraucas par to, ka brīvi stāvošas ierīces izbojā vienotu virtuves stilu, kā arī nesaskan savā starpā;

  • Atbrīvo vietu – Tava virtuve izskatīsies krietni plašāka, ja tajā nebūs brīvi stāvošas plīts vai ledusskapja.

Ar ko iebūvējamā sadzīves tehnika atšķiras no parastās?

Tā ir iebūvēta Tavas virtuves iekārtā un darbvirsmā vai arī zem tās. Virtuves iekārtas skapīšus un nodalījumus parasti pielāgo izvēlētajai tehnikai, kā rezultātā rodas vienots dizains.

Trauku mazgājamā mašīna

Netīrie tauki vairs nekrāsies kaudzē izlietnē, jo iebūvējamās trauku mazgājamās mašīnas lieliskās funkcijas parūpēsies par to, lai Tu bez pūlēm ātri iegūtu tīras un mirdzošas pannas, katlus un šķīvjus. Turklāt šāda veida iekārta būs redzama tikai tad, kad attaisīsi vaļā durvis un izvilksi ārā nodalījumus. Pretējā gadījumā var domāt, ka aiz pievilcīgajām durvīm slēpjas parasts skapītis. Turklāt iebūvējamās ierīces aizņems mazāk vietas un būs klusākas.

Cepeškrāsns

Eleganta un pievilcīga – iebūvētā cepeškrāsns ne tikai izskatās skaisti, bet arī maina veidu, kā Tu gatavo ēst. Šīs ierīces iespējams iebūvēt acu līmenī. Vari sakombinēt dažādas plītis un cepeškrāsnis, turklāt tās ir vieglāk tīrīt.

Plīts virsma

Tās iespējams iebūvēt virtuves virsmā, un šādas plīts virsmas ir ne tikai skaistas, bet arī praktiskas. Iebūvēt iespējams gan elektrisko, gan gāzes un indukcijas virsmu. Tā kā vairums šādu plīts virsmu ir paredzētas vidusmēra virtuves virsmai, tās lielākoties ir 60 cm dziļas.

Ledusskapis

Lieli un augsti ledusskapji ir sadzīves tehnika, bez kuras mēs nevaram iztikt, taču tā pamatīgi izceļas uz pārējā fona. Izvēloties iebūvējamos ledusskapjus, Tev vairs nebūs par to jāuztraucas, jo ledusskapis būs paslēpts aiz skapja durvīm.

Veļas mašīna

Vai Tev apnikusi sava vecā, smagnējā un nepievilcīgā veļas mašīna, kura platības trūkuma dēļ jānovieto virtuvē? Noslēp to, izvēloties iebūvējamo modeli. Tev vairs nebūs jāuztraucas par balto sadzīves tehniku, kas “krīt acīs”, kā arī šie modeļi ir klusāki, tādēļ arī mazgāšanu varēsi veikt jebkurā diennakts laikā.

Kur iegādāties iebūvējamo sadzīves tehniku?

Tagad, kad esam sapratuši, ka mūsdienās lielāko daļu sadzīves tehnikas iespējams iegādāties arī iebūvējamā veidā, jānoskaidro, kur to var iegādāties. Viena no labām izvēlēm ir Latvijā populārākais interneta veikals 220.lv. Šeit pieejama šāda iebūvējamā sadzīves tehnika: ledusskapji, veļasmašīnas, cepeškrāsnis, plīts virsmas, trauku mazgājamās mašīnas un saldētavas. Šeit atradīsi daudzu pasaulē labi zināmu un uzticamu ražotāju sadzīves tehniku dažādās cenās, dizainos un izmēros, tādēļ nebūs problēmu atrast tieši tādu modeli, kādu vēlies. Tāpat interneta veikals piedāvā iespēju iegādāties arī virtuves iekārtas, mēbeles, virsmas, traukus, apgaismojumu un daudzas citas noderīgas preces. Ienāc jau tagad!