2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

SIA “DL Konstrukcijas” Jēkabpilī atver logu un durvju ražotni

SIA “DL Konstrukcijas” Jēkabpilī atver logu un durvju ražotni

Uzņēmums “DL Konstrukcijas” logus un durvis Jēkabpilī tirgo kopš 2012. gada, bet šovasar no pārdevējiem un pakalpojumu sniedzējiem ir kļuvuši par ražotājiem. Jaunā ražotne atrodas Jēkabpilī, Raiņa ielā 87 un operatīvi ražo kvalitatīvus PVC logus un durvis atbilstoši klientu vēlmēm un iespējām.

SIA “DL Konstrukcijas” vadītājs Dainis Priekulis logu un durvju tirdzniecības jomā darbojas jau 16 gadus un atzīst, ka atvērt savu ražotni pamudinājis klientu pieprasījums pēc kvalitatīvas produkcijas un īsiem pasūtījuma izpildes termiņiem: “Līdz šim logus un durvis iepirkām no citiem ražotājiem, bet ne vienmēr to kvalitāte un komplektācija atbilda tam, ko sagaida klienti. Turklāt bija jārēķinās, ka logu ražošana un piegāde aizņēma ievērojami vairāk laika nekā pasūtītājs vēlējās gaidīt.”

Uzņēmums ir noslēdzis sadarbības līgumus ar sevi pierādījušiem izejmateriālu ražotājiem – vācu PVC profilu ražotājiem “Gealan” un “Rehau”, kā arī furnitūras ražotāju “Winhaus”. Uzņēmums piedāvā logus un durvis no divu veidu profilu sistēmām – GEALAN S8000, kā arī visiem zināmo energoefektīvo sistēmu REHAU SYNEGO.“Citi, piemēram, poļu ražotāji ne vienmēr komplektācijā iekļauj to, kas būtu nepieciešams. Teiksim tā – ieliek pašu minimumu, savukārt mēs mūsu ražotnē nodrošinām visu, kas paredzēts pēc tehnoloģijas, izvēlamies optimālu variantu, kā arī mūsu produkciju stingri kontrolē izejmateriālu ražotāji, lai nebūtu novirzes no izstrādātajām vadlīnijām,” uzsver D. Priekulis. “DL Konstrukcijas” pielietotie augstvērtīgie izejmateriāli un izvēlētās ražošanas tehnoloģijas nodrošina to, ka produkcija klientam kalpos pat 20-30 gadus.

"DL Konstrukcijas" nodrošina pilnu servisu – mērījumu veikšanu, produkcijas ražošanu un, ja nepieciešams, arī uzstādīšanu. “Salīdzinot ar citiem konkurentiem, mūsu priekšrocība ir ātrums! Cenu pieprasījumu klients var veikt uzņēmuma mājas lapā – www.dlkonstrukcijas.lv. Tāpat – attālināti var veikt arī pasūtījumu, bet tad cilvēkam jābūt pilnībā pārliecinātam par vēlamajiem produkcijas izmēriem,” norāda D. Priekulis, “mēs tomēr rekomendējam pieaicināt mūsu speciālistu, kurš veiks precīzus mērījumus un pie reizes nokārtos arī juridiskās formalitātes.” Tālāk jau seko ražošana, un te nu jāuzsver, ka pasūtījuma izpildes termiņu būtiski samazina iespēja logus un durvis ražot tepat uz vietas Jēkabpilī. Lai produkcija funkcionētu atbilstoši kvalitātes standartiem, uzņēmums veic arī tās uzstādīšanu. Jautāts par aptuveniem pasūtījuma izpildes termiņiem, “DL Konstrukcijas” vadītājs atbild, ka katrs pasūtījums ir īpašs un arī nepieciešamais realizācijas termiņš var atšķirties, bet parasti no brīža, kad klients veic pasūtījumu, līdz uzstādīšanai objektā paiet aptuveni trīs nedēļas, izvēloties standarta krāsu un komplektāciju.

Ražotne pilnībā uzņemas atbildību par paveikto un uzstādītajiem logiem un durvīm nodrošina gan apkopi, gan arī garantijas remontu. Būtiska priekšrocība ir iespēja remontu veikt tepat Jēkabpilī pie tiem pašiem meistariem, kas logus vai durvis ražojuši un uzstādījuši.

Uzņēmumā strādā seši darbinieki. D. Priekulis atzinīgi novērtē savus kolēģus un atzīst, ka lielā mērā tieši darbinieku entuziasms, atsaucība un aktīvā iesaistīšanās palīdzēja ideju par ražotni pārvērst realitātē.

DL “Konstrukcijas” piedāvājumā ietilpst:

- plastikāta logi un durvis (ražoti Jēkabpilī);
- alumīnija logi un durvis;
- “ROTO” jumta logi,
- luksus klases siltās ārdurvis,
- individuāla dizaina ārdurvis;
- visu veidu metāla durvis;
- iekšdurvis;
- garāžu vārti;
- visu veidu žalūzijas;
- marķīzes;
- palodzes;
- fasādes;
- ventilācijas sistēmas;
- gāzes apkures konvektori.

SIA “DL Konstrukcijas” aicina uz sadarbību celtniecības uzņēmumus un logu tirgotājus! Uzņēmums nodrošina visas likumā noteiktās atbilstības deklarācijas.

ATSAUKSMES:

Darbi tika veikti noteiktajos termiņos, teicamā kvalitātē, ievērojot pasūtītāja prasības un vēlmes, sekmīgi risinot darba gaitā radušos neparedzētus jautājumus. Vēlamies īpaši uzsvērt firmas nopietno attieksmi un ieinteresētību darbu izpildē. /Valsts policija Zemgales reģiona pārvalde/

Darbi veikti profesionālā līmenī, atbilstoši tehniskajos noteikumos izvirzītajiem kritērijiem un kvalitātes prasībām. Īpaši vēlamies uzsvērt uzstādīto PVC logu un montāžas darbu augsto kvalitāti, kā arī profesionālu montāžas speciālistu atbildīgo darba izpildi. /Latvijas Nacionālā bibliotēka/

Uzņēmums ar ļoti laipniem, atsaucīgiem darbiniekiem. Bija lieliska sadarbība. /Mairita no Pļaviņām/

Profesionāļi, kas var kompetenti ieteikt labus ventilācijas risinājumus telpām, kur uzstādīti PVC logi. /Ivars no Rīgas/

Papildus visam iepriekšminētajam uzņēmums “DL Konstrukcijas” piedāvā 
čehu ražotāja “KARMA Český Brod” gāzes apkures konvektorus

Jaunums Latvijas tirgū!

Gāzes konvektors ir alternatīva un salīdzinoši lēta apkures iekārta vietām, kur nav pieejams elektrības pieslēgums, kā arī nav iespējams ierīkot cita veida apsildīšanu. Īpaši piemērots saimniecības ēkām, garāžām, vasarnīcām, dārza mājām, dažādām industriālajām telpām, bet var arī uzstādīt privātmājās un dzīvokļos. Būtiski, ka tajā nav iepildīts ūdens, tāpēc iekārta ziemā nav pakļauta aizsalšanas riskam.

Domājot par lietotāja veselību, gāzes konvektors ir aprīkoti ar slēgto degšanas kameru un koaksiālā tipa dūmvadu – respektīvi netiek izmantots skābeklis no apkurināmās telpas un telpā nenonāk arī nekādi degšanas galaprodukti. Tiek iegūts siltums, nezaudējot gaisa kvalitāti.

Konvektori darbojas vienlīdz gan ar dabas gāzi, gan ar propānu un butānu (balonu gāzi).

 

KARMA Český Brod” gāzes konvektora modelis “Karma Beta 2 Mechanic”

Beta electronic
Šīs sērijas konvektori aprīkoti ar elektrisko pjezo aizdedzi un pastāvīgi degošu mazo degli. Konvektori aprīkoti ar mehānisko regulāciju temperatūras diapazonā no 13°C līdz 38°C.

- Svars - 15 kg
- Izmēri (platums x dziļums x augstums) [mm]: 416 mm x 215 mm x 600 mm
- Patēriņš (dabas gāze) [м3/st]: 0,24
- Patēriņš (propāns-butāns) [кg/st]: 0,18
- Lietderības koeficients: 87%
- Cena: 324 EUR

Konvektoru modeļu piedāvājumu, kā arī specifikāciju var apskatīties interneta vietnē www.konvektori.lv, kā arī uzreiz veikt pasūtījumu, kad esat izdarījuši savu izvēli.

SIA "DL Konstrukcijas" aicina savā komandā pārdošanas menedžeri!

Varbūt Jūsu starpā ir kāds strādāt gribošs cilvēks ar izcilām pārdošanas spējām? Darbs saistīts ar PVC, alumīnija, metāla konstrukciju, garāžu vārtu un žalūziju prezentēšanu un pārdošanu esošajiem un potenciālajiem klientiem. Labas datorzināšanas ir obligātas, jo būs jāapgūst specifiskas projektēšanas programmas. Vēlama tehniskā domāšana un zināšanas celtniecības jomā. Ja esi pārliecināts par savām pārdošanas spējām un tev ir vēlme apgūt jaunas zināšanas, sūti savu pieteikumus uz info@dlkonstrukcijas.lv

Sazinies ar uzņēmumu “DL Konstrukcijas”!
Tālrunis: 26513228
E-pasts: info@dlkonstrukcijas.lv
Biroja ardese: Brīvības iela 2B/6, Jēkabpils

Atstājiet komentāru