2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

“Rituālā” – plašākais piedāvājums reģionā

“Rituālā” – plašākais piedāvājums reģionā

  • 08 novembris 2018 --

Tuva cilvēka nāve mēdz pārsteigt pēkšņi un negaidīti. Bet, neraugoties uz sērām, palikušajiem jādomā par gluži praktiskām lietām – bēru organizēšanu. Šajā brīdī palīdzība parasti tiek lūgta šīs jomas profesionāļiem – apbedīšanas birojiem. Viens no šādu pakalpojumu sniedzējiem ir apbedīšanas birojs “Rituāls”. Uzņēmums Jēkabpilī darbojas kopš 2005.gada un šajā laikā ir kļuvis par vadošo šīs jomas pārstāvi reģionā ar plašāko piedāvājumu klāstu. Jau septiņus gadus, kopš 2011.gada, “Rituāls” atrodas plašās telpās Jēkabpilī, Brīvības ielā 301a.

Uzņēmuma vadītāja Agrita Jaudzema stāsta, ka sēru brīdī, atnākot uz “Rituālu”, cilvēkiem tiek sniegts pilns pakalpojumu klāsts, sākot no mūža mājas – zārka iegādes aizgājējam līdz visu nepieciešamo piederumu izvēlei un dokumentu noformēšanai. Uzņēmuma mērķis ir palīdzēt cilvēkiem grūtā brīdī, nodrošinot iespēju visus nepieciešamos pakalpojumus saņemt vienuviet.

“Rituāls” dodas palīgā jau brīdī, kad cilvēks ir aizgājis mūžībā, piedāvājot mirušā aizvešanu uz morgu, apģērbšanu, iezārkošanu, kā arī atvešanu uz sēru vietu bēru dienā.

Tāpat uzņēmumā var pasūtīt sēru vainagus, pušķus, ziedu dekorus, ziedus, sēru lentas no atlasa un lina auduma, kā arī uzrakstus uz lentām. Šeit var iegādāties visu nepieciešamo apģērbu – uzvalkus, kreklus, kleitas, lakatus, apavus un citus piederumus nelaiķa ieģērbšanai. 

Plašā izvēlē ir dažādi zārki – gan vienkāršāki, gan arī ļoti grezni. To cenas ir no 90 līdz 700 eiro. Agrita Jaudzema teic, ka tuvinieki aizgājējiem visbiežāk izvēlas zārkus cenā no 120 līdz 250 eiro. Zārkus “Rituāls” izgatavo sava uzņēmuma galdniecībā. Agrita Jaudzema norāda, ka uzņēmuma klienti ir ne tikai Jēkabpils iedzīvotāji, bet arī no visa reģiona – novadiem un kaimiņpilsētām, jo “Rituāls” piedāvā plašāko zārku izvēli reģionā.

Uzņēmumam ir laba sadarbība ar kapu sveču ražotājiem Eiropā un tās tiek uz Jēkabpili piegādātas tieši no ražotnes. Agrita Jaudzema uzsver, ka sveču kvalitāte ir augsta un tās ilgi deg, pārbaudīts, ka daudz ilgāk nekā līdzīgas citviet nopērkamās. Arī daudzi citi ar apbedīšanu saistītie piederumi tiek iegādāti no ražotājiem.

“Rituāls” piedāvā kontaktus ar visu konfesiju mācītājiem un izvadītājiem, kā arī muzikantiem. Šeit iespējams pasūtīt kapa vietas sakopšanu un apzaļumošanu, kā arī iegādāties soliņus, kapu apmalītes, sētiņas un kapu plāksnes. Arī soliņus “Rituāls” izgatavo savā galdniecībā un tos var iegādāties jau gatavus vai arī pasūtīt pēc sava dizaina.

Tikai pateicoties saliedētajai komandai un darbinieku atbalstam, uzņēmums ir spējis augt un pilnveidoties, nodrošinot kvalitatīvus pakalpojumus un lielāko zārku piedāvājumu reģionā.

Apbedīšanas birojs “Rituāls” strādā katru dienu no plkst. 9.00 līdz 16.00. Pārējā diennakts laikā biroju var sazvanīt pa tālruni: 29159430.