2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Kārtējo reizi vienā un tajā pašā vietā notiek avārija Jēkabpilī, Rīgas ielas aplī pirms tilta

Kārtējo reizi vienā un tajā pašā vietā notiek avārija Jēkabpilī, Rīgas ielas aplī pirms tilta

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils policijas iecirknī pagājušās diennakts laikā reģistrēti vairāki ceļu satiksmes negadījumi, kuros bojāti transporta līdzekļi.

Trešdienas vakarā Jēkabpilī, Zemgales ielā noticis ceļu satiksmes negadījums, ko fikšejuši sociālās vietnes Facebook grupas DTP_Latvija aculiecinieki (attēlos). Tā kā par šo negadījumu nav ziņots policijai, acīmredzot ir rakstīts saskaņotais paziņojums. Pie publicētajiem attēliem uzrakstīts komentārs, ka Jēkabpilī, trešdienas vakarā visi satiksmes apļi bijuši kā slidotavas. Arī citviet publicētie komentāri sociālajā vietnē Facebook vakar brīdināja par ļoti slidenajām pilsētas ielām un ietvēm.

Trešdien ap pulksten sešiem vakarā Kūku pagasta teritorijā automašīnas Škoda Felicia vadītājs netika galā ar transporta līdzekļa stūri, nenovaldīja auto, nobrauca no ceļa un apgāzās. Savukārt pēc stundas Kūku pagastā autovadītājs, vadot automašīnu Scania, avarēja saskrienoties ar meža dzīvnieku.

Savukārt ap pusdiviem naktī no trešdienas uz ceturtdienu Jēkabpilī, Rīgas ielas aplī pirms tilta, autovadītājs vadot Mercedes Benz neizvēlējās drošu braukšanu, noskrēja no ceļa un ietriecās apgaismes stabā. Satiksmes negadījums notika vietā, kur pirms Ziemassvētkiem kāds cits autovadītājs arī nobraucot no ceļa, notrieca ielas aizsargbarjeras.

Sīkāk par Jēkabpils policijas iecirknī reģistrētajiem notikumiem lasiet VP ZRP priekšnieka palīdzes Ievas Sietnieces apkopotajā reģistrēto notikumu stratistikā:

1960.G.DZIMUŠAIS VADOT A/M ŠKODA FELICIA NOBRAUCA NO CEĻA UN APGĀZĀS. 
Notikuma datums: 02/01/2019 - 02/01/2019 18:15
Notikuma vieta:1/2,NOTIKUMA VIETAS ADRESE,LVA,KRUSTPILS NOVADS,KŪKU PAGASTS,RĪGA-DAUGAVPILS 156.KM

1967.G.DZIMUŠAIS VADOT A/M SCANIA R 420 SASTĀVĀ AR PUSPIEKABI SCHMITZ UZBRAUCA MEŽA DZĪVNIEKAM.BOJĀTS TRANSPORTS. 
Notikuma datums: 02/01/2019 - 02/01/2019 19:11
Notikuma vieta:NOTIKUMA VIETAS ADRESE,LVA,KRUSTPILS NOVADS,KŪKU PAGASTS,Ceļš:JĒKABPILS-RĒZEKNE-LUDZA-KRIEVIJAS ROBEŽA (TEREHOVA) 8 km

1980.G.DZIMUŠAIS VADOT A/M MERCEDES BENZ AROCS NEIZVĒLĒJĀS DROŠU BRAUKŠANAS ĀTRUMU KĀ REZULTĀTĀ UZBRAUCA SĶĒRSLIM- ELEKTROAPGAISMES STABAM
Notikuma datums: 03/01/2019 - 03/01/2019 01:18
Notikuma vieta:1/2,NOTIKUMA VIETAS ADRESE,LVA,JĒKABPILS,RĪGAS IELA,RĪGAS UN KURZEMES IELU LOKVEIDA KRUSTOJUMS

Atstājiet komentāru