2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Aknīstes novada Gārsenē policisti atsavina nelegālo alkoholu, cigaretes un alkohola izgatavošanas ierīci

Aknīstes novada Gārsenē policisti atsavina nelegālo alkoholu, cigaretes un alkohola izgatavošanas ierīci

19.februārī, Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirkņa Kārtības policijas nodaļas darbinieki, pastiprināti strādājot nelegālo akcizēto preču aprites apkarošanas jomā, administratīvās lietvedības ietvaros veica pārbaudes divās dzīvesvietās Aknīstes novadā, Gārsenes pagastā.

1989.gadā dzimušā vīrieša dzīvesvietā, policisti atsavināja 125 litrus šķidruma, ar alkoholam raksturīgu smaku, kas bija pildīts vairākās plastmasas tvertnēs, kā arī 200 cigaretes “Premjer”, ar Baltkrievijas akcīzes markām. Savukārt, 1953.gadā dzimušās sievietes dzīvesvietā, policisti atsavināja nelegālā alkohola izgatavošanas ierīci. Izņemtais šķidrums nosūtīts uz ekspertīzi.

Policija turpina pastiprināti strādāt nelegālo akcizēto preču aprites apkarošanas jomā un lūdz iedzīvotājus ziņot, ja ir informācija par nelegālo akcizēto preču tirdzniecību vai uzglabāšanu, zvanot pa tālruni 110. 

#Atkrāpies! ir pretkrāpšanas kustība, kurā apvienojušās Latvijas valsts pārvaldes iestādes, kas cīnās pret krāpniecību dažādās jomās un izpausmēs, kā arī Latvijas iedzīvotāji un organizācijas, kas stingri iestājas pret jeb kāda veida krāpšanu. Vairāk informācijas un iespēja iesaistīties kustībā www.atkrapies.lv.

Informāciju sagatavoja:
Ieva Sietniece
Valsts policijas
Zemgales reģiona pārvaldes
vecākā speciāliste

Atstājiet komentāru