2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Darba nedēļas otrajā pusē gaidāmi 30 grādi, brīvdienās kļūs vēsāks

Darba nedēļas otrajā pusē gaidāmi 30 grādi, brīvdienās kļūs vēsāks

Darba nedēļas gaitā laiks kļūs arvien karstāks, bet nākamajās brīvdienās kļūs vēsāks, liecina prognozes. Otrdien vēl vietām valsts centrālajā un dienvidu daļā gaidāms neliels lietus, bet trešdiena un ceturtdiena paies bez nokrišņiem.

Ar lēniem austrumu puses vējiem pie mums ieplūdīs krietni siltāks gaiss un temperatūra katru dienu kāps arvien augstāk. Ja otrdienas pēcpusdienā temperatūra sasniegs +18..+23 grādus, tad ceturtdien un piektdien tā paaugstināsies līdz +25..+30 grādiem, vietām piekrastē būs nedaudz vēsāks. Arī naktis kļūs arvien siltākas, ceturtdienas un piektdienas agrā rītā gaiss nebūs vēsāks par +11..+16 grādiem.

Brīvdienās no Skandināvijas mūs sasniegs ciklons ar aukstāku gaisu, tādēļ jau piektdien vietām veidosies pērkona lietusgāzes, bet brīvdienās temperatūra pazemināsies un lielākoties nebūs augstāka par +17..+22 grādiem, arī naktis atkal kļūs dzestrākas, temperatūrai daudzviet noslīdot zem +10 grādu atzīmes.

Lai arī brīvdienās kļūs vēsāks, nokrišņu nebūs daudz, pūtīs brāzmains ziemeļrietumu vējš, taču laiks būs pārsvarā saulains.

Atstājiet komentāru