2024.gada 18. maijs

Ēriks, Inese, Inesis

Jēkabpils pilsētas un reģionālie autobusi maija brīvdienās kursēs pēc svētdienas grafika

Jēkabpils pilsētas un reģionālie autobusi maija brīvdienās kursēs pēc svētdienas grafika

Svētku dienās, 1.un 6. maijā Jēkabpils pilsētas autobusi kursēs pēc svētdienas grafika. Tas nozīmē, ka pirmais maršruts, kas kursē no galapunktiem Poliklīnika – Ceļu Satiksmes Drošības direkcija, nekursēs. Iedzīvotājiem nebūs pieejams arī otrais autobuss, kura galapunkti ir Poliklīnika un Pils rajons. Nekursēs autobusi 4. maršrutā, kas ved no Salas Kultūras nama līdz Ābeļu pamatskolai un atpakaļ. Tāpat arī 6. un 7. maršrutā svētku dienās autobusi nekursēs. Korekcijas šajās dienās būs arī 3. un 8. maršrutā, savukārt 9. un 5. autobusā SIA “Jēkabpils autobusu parks” izmaiņas nav paredzējis.

Maija svētku brīvdienās - 1., 4. un 6. maijā – Latvijā kopumā būs izmaiņas 467 reģionālo autobusu maršrutos. Autotransporta direkcija arī šajos svētkos aicina iedzīvotājus pirms katra brauciena pārbaudīt aktuālo autobusu kustības sarakstu mājaslapā atd.lv sadaļā “Kustības saraksti” vai portāla 1188 sadaļā “Satiksme”. Izmaiņas gaidāmas maršrutos, kuros sabiedriskā transporta pakalpojumus nodrošina 14 pārvadātāji, tajā skaitā arī AS “Liepājas autobusu parks” un SIA “Tukuma auto”, kas nodrošina pasažieru pārvadājumus Aizkraukles, Jēkabpils, Līvānu un Preiļu novados.

Autotransporta direkcija atgādina, ka 4. maijā visi “Goda ģimene” apliecības īpašnieki var braukt reģionālajos autobusos un arī vilcienā bez maksas - katram pasažierim jāuzrāda sava “Goda ģimene” apliecība un personu apliecinošs dokuments vai skolēna / studenta apliecība. Dokumentiem jābūt līdzi ne tikai biļetes iegādes brīdī, bet arī brauciena laikā.

Atstājiet komentāru