2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

No pirmdienas Jēkabpilī, Rimi veikalā Vienības ielā un Mini Rimi Nākotnes ielā – ieeja tikai ar sertifikātiem

No pirmdienas Jēkabpilī, Rimi veikalā Vienības ielā un Mini Rimi Nākotnes ielā – ieeja tikai ar sertifikātiem

Saskaņā ar valdības lēmumu par tirdzniecības organizēšanu no 2021. gada 15. novembra Rimi veikali visā Latvijā būs pieejami pircējiem katru dienu, ieskaitot brīvdienas un svētku dienas, savukārt veikalu darba režīms būs atkarīgs no konkrētā veikala izmēra un atrašanās vietas. Pircēju ērtībai tiks pagarināti darba laiki iecienītākajos Rimi veikalos, portālu Radio1.lv informēja Rimi Latvia sabiedrisko attiecību vadītājs Juris Šleiers.

Pēc mājsēdes atcelšanas izmaiņas skārušas visu tirgotāju darba organizāciju, tajā skaitā Rimi veikalu tīklu. Arī turpmāk visi Rimi veikali būs atvērti katru dienu, tajā skaitā brīvdienās un svētku dienās, darbu organizējot saskaņā ar valstī noteiktajām epidemioloģiskajām prasībām. 

Visi Rimi Express veikali turpmāk strādās “sarkanajā režīmā”, tāpat kā lielākā daļa Rimi Mini veikalu visā Latvijā, tajā skaitā arī Mini Rimi Jēkabpilī, Rīgas ielā. Šajos veikalos pirkumus varēs brīvi veikt pircēji bez sadarbspējīgiem Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātiem, bet veikalos būs noteikts tāds maksimālais apmeklētāju skaits, lai nodrošinātu ne mazāk kā 25 m2 no publiski pieejamās iekštelpu platības uz apmeklētāju. 

Izņēmumi ir Mini formāta veikali, kas atrodas tirdzniecības centros un tāpēc strādās “zaļajā režīmā”: Rimi MR Zolitūdes (Rīgā), Rimi MR Galdnieku (Rēzeknē), Rimi MR Lielā (Talsos), Rimi MR Nākotnes (Jēkabpilī) Rimi MR Ganību (Liepājā) un Rimi MR Brīvības (Balvos). 

Savukārt visi Rimi hipermārketi līdz turpmākajiem valdības norādījumiem strādās “zaļajā režīmā”, t. i., tos apmeklēt varēs tikai pircēji ar sadarbspējīgu vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu, lietojot mutes un deguna aizsegus. “Zaļajā režīmā” strādās arī Rimi Jēkabpilī, Vienības ielā, tas nozīmē, ka arī šo veikalu varēs apmeklēt tikai ar sadarbīgspējīgiem sertifikātiem. Maksimālajam apmeklētāju skaitam ir jāatbilst nosacījumam, ka uz vienu apmeklētāju ir nodrošināti ne mazāk kā 15 m2 no publiski pieejamās iekštelpu platības.

Rimi hipermārketu darba laiki no 15. novembra būs šādi:
•    Rimi Hyper Origo strādās no plkst. 07.00 līdz 23.00.
•    Rimi Hyper Valdemāra, Rimi Hyper Salaspils, Rimi Hyper Mārupe un Rimi Hyper Stirnu būs atvērti no plkst. 07.00 līdz 22.00
•    Pārējie Rimi hipermārketi visā Latvijā strādās no plkst. 08.00 līdz 22.00.
“Lai nodrošinātu plašākas iespējas iegādāties pārtiku un pirmās nepieciešamības preces, esam pagarinājuši darba laikus mūsu pircēju iecienītākajos veikalos, kā arī piedāvājam izmēģināt iepirkšanos e-veikalā, saņemot pirkumus Rimi Drive  vai arī sagaidot piegādi mājās. Vienlaikus mēs pievēršam lielu uzmanību mūsu pircēju un darbinieku drošībai, tāpēc aicinām ikvienu rīkoties atbildīgi, ievērot drošības prasības un izvairīties no veikala apmeklējuma, ja ir slikta pašsajūta,” aicina Rimi Latvia sabiedrisko attiecību vadītājs Juris Šleiers

Sīkākā informācija par Rimi veikalu darba režīmu un laikiem ir pieejama ŠEIT

Rimi veikalu darba laiki un darba režīmi ir noteikti saskaņā ar šobrīd tirdzniecības nozarei pieejamo informāciju. Izmaiņu gadījumā Rimi pielāgos savu veikalu darbību un attiecīgi informēs par to. Aicinām sekot līdzi aktuālajam veikalu sarakstam, to darba laikiem un noteiktajam režīmam Rimi mājaslapā vai zvanīt uz Rimi klientu servisu.

Rimi aicina Latvijas iedzīvotājus būt atbildīgiem gan pret sevi, gan apkārtējo cilvēku veselību, ievērot piesardzības pasākumus un neapmeklēt veikalus, ja ir aizdomas par saslimšanu vai ir bijis kontakts ar Covid-19 slimnieku.

Apmeklējot tirdzniecības vietas, jālieto mutes un deguna aizsegs, kā arī roku dezinfekcijas līdzekļi, kas izvietoti pie ieejas veikalos. Visos Rimi veikalos ir samazināts iepirkumu grozu un ratu skaits, lai tas atbilstu pieļaujamam pircēju skaitam. Informācija par pieļaujamo cilvēku skaitu atrodama pie veikala ieejas. Ja pie veikala ieejas nav pieejami brīvi iepirkumu grozi vai rati, nākamie pircēji veikalā nedrīkst ieiet. 

Tāpat aicinām pircējus ievērot 2 metru distanci ar citiem apmeklētājiem un apmaksai izmantot bezskaidras naudas norēķinus. Kases zonās, kur parasti ir vislielākā cilvēku plūsma, ir izvietotas norobežojošas grīdas uzlīmes.

Ja ir iespēja plānot iepirkšanos, aicinām doties uz veikalu laikos, kad ir mazāka cilvēku plūsma – līdz plkst. 12.00 dienā vai pēc plkst. 19.00 vakarā. Tāpat aicinām uz veikalu doties ar iepirkumu sarakstu, lai samazinātu uzturēšanās laiku veikalā.

Komentāri (0-1/1)

  • Pandemoja rulle
    12.11.2021 19:50
    Varēs preces ar izbeigusos terminu lidinat ārā. D

Atstājiet komentāru