2024.gada 18. aprīlis

Jadviga, Laura

“Maxima” 20 gadu jubilejas darbinieku loterijā auto laimējusi darbiniece no Jēkabpils

“Maxima” 20 gadu jubilejas darbinieku loterijā auto laimējusi darbiniece no Jēkabpils

Pateicībā par kopā paveikto mazumtirdzniecības tīkls “Maxima Latvija” 20. darbības gada noslēgumā rīkoja īpašu loteriju saviem darbiniekiem. Loterijas galvenā balva - automašīna Volkswagen T-Cross. Piedalīties izlozē un laimēt varēja ikviens no teju 7000 uzņēmuma darbiniekiem. Par jaunā auto īpašnieci kļuvusi Jēkabpils veikala bakalejas nodaļas vadītāja Vita Kolpakova. Pēc svinīgās auto atslēgu pasniegšanas mājās Vita devusies ar jaunu krosoveri Volkswagen T-Cross, informē SIA "Maxima Latvija" komunikācijas vadītāja Liene Dupate-Ugule.

Loterijai Vita reģistrējusies jau pirmajā dienā, kad uzzināja par šādu iespēju, taču ilgi nevarēja noticēt, ka tieši viņa ir uzvarējusi: “Liels paldies “Maxima Latvija” par superīgo dāvanu un kopā paveikto šo gadu laikā! Kad īsi pirms Ziemassvētkiem man paziņoja, ka esmu laimējusi, ilgi nevarēju noticēt, ka tas notiek ar mani. Rokas un kājas drebēja, taču ar kolēģu atbalstu pārvarēju lielo satraukumu un sāku apjaust, pie kādas dāvanas esmu tikusi. Tikai izbraucot pirmo apli, sāku pierast pie tā, ka man ir jauna un ļoti skaista mašīna. Kā reizi veco auto vajadzēja remontēt. Šis bija laikam lieliskākais Ziemassvētku priekšvakars manā mūžā!” emocijas neslēpj jaunā auto īpašniece Vita Kolpakova.

Savu karjeru “Maxima Latvija” Vita Kolpakova sākusi 2013. gadā kā zāles darbiniece, pēc tam kļūstot  par pārdevēju un vēlāk arī maiznieku. Šis gads Vitai pagājis lielu panākumu zīmē, jūnijā uzņemoties veikala bakalejas nodaļas vadītājas pienākumus. Arī savā loterijas pieteikumā viņa atzīmēja izaugsmes iespējas, kas tiek dotas darbiniekiem: ““Maxima” ir mans veikals, kurā vērts atgriezties. Pateicoties vadībai, tika dotas izaugsmes iespējas, tāpēc lepojos šeit strādāt.”

“Šī gada izaicinājumus un straujās pārmaiņas tirdzniecībā strādājošie izjuta īpaši krasi, tāpēc  ”Maxima” vārdā vēlos pateikt lielu paldies ikvienam kolēģim par pacietību, neatlaidību un pašatdevi, ar kuru katrs no mums strādāja ikdienā. Šī attieksme ir raksturīga ne tikai pandēmijas periodam, bet arī pēdējiem 20 gadiem kopš “Maxima Latvija” darbības sākuma, tas palīdzēja uzņēmumam kļūt par vienu no spēcīgākajiem tirgus dalībniekiem. Ar patiesi lielu prieku sveicam uzvarētāju Vitu un novēlam drošu ceļu un daudz skaistu ceļojumu,” saka Tomas Rupšys, “Maxima Latvija” vadītājs.
 
“Maxima Latvija” darbinieku loterija norisinājās no š.g. 21. septembra līdz 10. decembrim, un tajā varēja piedalīties ikviens darbinieks. Papildus galvenajai balvai – jaunajam Volkwagen T-Cross – darbinieku vidū tika izlozētas arī 20 Maxima dāvanu kartes 100 eiro vērtībā, kas veiksmīgi savus ieguvējus atrada gan veikalos un cehos, gan noliktavās un birojā.

Atstājiet komentāru