2024.gada 16. aprīlis

Alfs, Bernadeta, Mintauts

SIA “Jēkabpils siltums” valdes priekšsēdētājs Aleksandrs Karpenko iesniedzis atlūgumu (PAPILDINĀTS)

SIA “Jēkabpils siltums” valdes priekšsēdētājs Aleksandrs Karpenko iesniedzis atlūgumu (PAPILDINĀTS)

(Pievienota 3. un 4. rindkopa)

SIA “Jēkabpils siltums” valdes priekšsēdētājs Aleksandrs Karpenko otrdien, 11.janvārī iesniedzis atlūgumu un viņa pēdējā darba diena uzņēmumā ir piektdien, 14.janvārī.

Sarunā ar Radio1.lv Aleksandrs Karpenko sacīja, ka ir saņēmis jaunu darba piedāvājumu un šīs nedēļas sākumā šo jautājumu pārrunājis ar novada domes priekšsēdētāju Raivi Ragaini (LZP), lai saprastu palikt vai aiziet. Pēc sarunas ar domes priekšsēdētāju, viņš nolēmis pieņemt jauno darba piedāvājumu, jaunu izaicinājumu un otrdien iesniedzis atlūgumu.

“Karpenko kungs mani informēja, ka saņēmis darba piedāvājumu. Atbildēju, ka lēmums ir viņa ziņā. Acīmredzot Karpenko kungs izvēlējās pieņemt jaunu izaicinājumu,” saka Jēkabpils novada domes priekšsēdetājs Raivis Ragainis. (LZP)

Jautāts vai viņš kā mērs nemēģināja atrunāt ilggadējo darbinieku Aleksandru Karpenko no aiziešanas, Raivis Ragainis sacīja, ka nē, jo izvēle jāizdara katram pašam. Iespējams jauni izaicinājumi esot labākā izvēle. Raivis Ragainis piebilda, ka pagaidām uzņēmumu vadīs valdes loceklis Juris Broņka. Tuvākajā laikā tikšot sludināts konkurss uz SIA “Jēkabpils siltums” valdes locekļa amatu. Jautāts vai konkursā varēs piedalīties arī pašreizējie valdes locekļi Juris Broņka un Oļegs Dubiņins, Raivis Ragainis sacīja, ka viņiem pirmajiem piedāvāts valdes vadītāja amats, bet viņi atteikušies.

Aleksandrs Karpenko SIA “Jēkabpils siltums” kā valdes priekšsēdētājs strādāja vairāk kā 16 gadus, kopš 2005.gada augusta. Sarunā ar Radio1.lv viņš sacīja, ka ir pateicīgs par šiem darba gadiem gan pašvaldībai, gan savam kolektīvam, gan uzņēmuma klientiem, iegūta pieredze, kopā realizēti daudzi vērienīgi projekti siltumapgādes jomā.

Aleksandrs Karpenko pagaidām neatklāja, kādu darba piedāvājumu saņēmis un kur strādās turpmāk, pirms parakstīts jaunais darba līgums, par to informēsim pēc kāda laika.

Komentāri (0-8/8)

  • autosportists
    16.01.2022 00:07
    Cedams ar darba mašīnu vairs neviens nebrauks, nebus tik bezkaunīgs kā bijusais.
  • Juris
    14.01.2022 23:28
    Ka tik viegki var atlaist dazu dienu laika. Nav kungan jaatstrada kads 1 menesis par velti
  • Essss
    14.01.2022 19:20
    Žēl, ka pašvaldība tik vieglu roku atlaiž labus profesionāļus, draugi, kuriem vajag labus amatus, protams, ir laba lieta, jo stiprina politisko varu, bet ne katrs draugs pratīs strādāt nopietnā amatā...žēl.... komentāros daudzi netaisnīgi uzbrūk AK , nepaies ilgs laiks, kad šī pašvaldības vadība īstenos to, ko nepaguva iepriekšējā sasaukumā, ātri nometa no krēsla, atdos siltumtīklus un siltumenerģijas ražošanu priv'ātās rokās un vietējam uzņēmējs, kas jau sen kāro uzņēmumu pārņemt un tad i cenas būs augšā, i parādnieki ā korķi lidos no dzīvokļiem laukā, no katra piedzīs visu kas parādā, neauklēsies, kā tagad...
  • Aigars
    14.01.2022 17:55
    No raksta var saprast ka nekāds jau labais vadītājs nav bijis ja jau Ragaiņa kungs pat nemēģināja pierunāt strādāt tālāk!
  • patērētājs
    14.01.2022 17:00
    Tad jau saprats tam nejēgam ir parādījies, tā būtu nolaidis visu ko var nolaizt, un kam nez šis nejēga ir vajadzīgs? Vienīgi par kurinātāju kādā vecā katlu mājā!
  • Apkure
    14.01.2022 13:16
    Dažus gadus atpakaļ pilsētu kurināja ar slapju, satrunējušu un smilšainu šķeldu par augstāko cenu. Tad jau vajadzēja padzīt!
  • novads
    14.01.2022 12:47
    Kraps bez darba. Lai liek to.
  • A
    14.01.2022 12:34
    Ragainis nokoda.

Atstājiet komentāru