2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

SIA “Jēkabpils siltums” informē, kāda ir maksa par siltumenerģiju apkures pirmajās nedēļās septembrī (TABULA)

SIA “Jēkabpils siltums” informē, kāda ir maksa par siltumenerģiju apkures pirmajās nedēļās septembrī (TABULA)

SIA “Jēkabpils siltums” publiskojis informāciju par apkures izmaksām septembrī, kā zināms apkure sezona Jēkabpils ovadā sākās sākās 20.septembrī. Daudzdzīvokļu mājām siltuma padevi pieslēdza pakāpeniski. Vienas megavatstundas siltumenerģijas cena bijusi bez PVN 101,78 eiro, savukārt vidēji viens apkures kvadrātmetrs izmaksājis 0,44 eiro. Tā kā septembrī apkure bija nepilnas divas nedēļas, arī pirmie rēķini nav lieli.

Visdārgāk apkure septembrī izmaksājusi mājas Kaļķu ielā 1 iemītniekiem – 0,88 eiro par kvadrātmetru bez PVN. Dārgāk kā vidēji par kvadrātmetru jāmaksā arī mājas Dārzu ielā 2 iemītniekiem – 0,80 eiro par apkures kvadrātmetru bez PVN. Dārgāk kā vidēji jāmaksā arī mājas Bebru ielā 6 iemītniekiem – 0,72 eiro par apkures kvadrātmetru. 

Tikmēr vismazākie rēķini par apkuri bijuši jāmaksā mājai Ķieģeļu ielā 3 – 0,13 eiro par apkures kvadrātmetru. Mazāk kā vidēji par saņemto siltumenerģiju septembrī jāmaksā arī mājas Ķieģeļu ielā 1 iemītniekiem – 0,17 eiro un Dārza 12 mājas iemītniekiem – 0,21 eiro par apkures kvadrātmetru bez PVN.  

Plašāk par to, cik katrā mājā, kurai apkuri nodrošina SIA “Jēkabpils siltums” izmaksājis apkures kvadrātmetrs septembrī, skatieties  SIA “Jēkabpils siltums” sagatavotajā tabulā.







Foto: jekabpils-siltums.lv

Komentāri (0-1/1)

  • Iveta
    04.11.2022 21:25
    Vai taisnība,ka ''JS"" apkurē izmanto zelta stieņus...!"???

Atstājiet komentāru